Club d'Esgrima SAM

Club d'Esgrima SAM

Sobre el centro

Sempre t’ha cridat l’atenció l’esgrima i t’agradaria practicar-la? O ja tens un cert nivell i necessites seguir millorant? L’escola d’Esgrima del SAM (Sala d’Armes Montjuïc) imparteix diferents tipus de formacions d’esgrima, segons el nivell i l’edat dels seus alumnes. Així doncs, podràs trobar cursos d’iniciació tant per a adults com per a infants, i inclús formació per a persones amb cadira de rodes, ja que aquest esport no entén de discapacitats. A part, a l’estiu se solen organitzar cursos intensius d’esgrima teatral, tant de nivell inicial com d’avançat.

Si, malgrat tota aquesta formació, creus que el que tu necessites és millorar una tècnica específica i individual, sempre pots sol•licitar classes particulars. A més a més, si no estàs del tot segur a practicar aquest art de lluita, pots cursar el bateig d’esgrima, on t’iniciaran en una hora i mitja en aquesta tècnica.

L’escola d’Esgrima del SAM està situada a Barcelona. Nascuda l’any 1995, el seu principal objectiu és formar nens i nenes per a que en un futur s’uneixin al club i als seus equips de competició. D’entre les moltes capacitats que permet desenvolupar l’esgrima, destaquen les capacitats físiques bàsiques, les coordinatives i les de concentració i presa de decisions.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Cursos destacados

¡17% de ahorro!
  • Curso
  • Barcelona
  • Fechas a elegir
  • 12h

...¿Siempre has sentido curiosidad por el noble arte de la esgrima? Con este Curso presencial en Barcelona de Iniciación a la Esgrima aprenderás los fundamentos... Ver más


75 
IVA inc.
Añadir al comparador
Ver todos