Col·legi d'Actuaris de Catalunya

Col·legi d'Actuaris de Catalunya

Sobre el centro

El Col·legi d'Actuaris de Catalunya ofereix plans de formació en Calibratge, Agregació i Assignació dels Principals Riscos per a l'exercici de la professió d'actuari, ofici de realitzar valoracions i gerència dinàmica de riscos per a entitats financeres o asseguradores.

La formació es divideix en mòduls que conformen unes jornades en les que es tracten els principals riscos d'una subscripció de vida, els principals riscos de mercat, els principals riscos d'una subscripció no de vida i el risc operacional. En aquesta formació els alumnes comptaran amb les ponències de professionals de llarga trajectòria en el sector.

El Col·legi d'Actuaris de Catalunya és una corporació de dret públic amb personalitat jurídica pròpia que opera en l'àmbit territorial català en representació dels actuaris professionals, vetllant pel rigor i la bona pràctica professional i impulsant accions de formació continua que garanteixin la constant actualització en el sector.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Cursos destacados

¡33% de ahorro!
  • Curso
  • Barcelona
  • 2 Días

...Valor de mercat dels actius- principals ajustaments BEL i marge de risc Impostos diferits Casos pràctics 11:30 – 12:00 Pausa per a Cafè 12:00 – 14:00 Determinació... Aprende sobre: Seguros de vida... Ver más


300 
IVA inc.
Añadir al comparador