Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Girona

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Girona

Sobre el centro

El Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Girona, a més d’oferir els millors serveis d’assegurances i assessorament, posa a la teva disposició una oferta formativa que gira entorn dels cursos monogràfics de reciclatge professional en diverses àrees de coneixement: Informàtica, Assegurança de Transports, Assegurances de responsabilitat civil, Comptabilitat, etc. Aquests cursos tenen la finalitat d’incrementar el nivell professional dels seus col·legiats a partir d’unes bases que aposten per la millora continuada de la tasca formativa, l’adequació a les noves necessitats i exigències, la incorporació d’elements innovadors...

A més, però, el Col·legi ofereix altres cursos formatius, com ara: Curs per a l'obtenció del títol, Curs Superior d'Assegurances, Curs Bàsic d'Assegurances… així com seminaris, conferències, jornades tècniques, etc.


El Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Girona, que és Secció Delegada del CECAS (Centro de Estudios del Consejo General de los Colegios de Mediadores de Seguros) des de l'any 1985, nasqué amb els objectius de defensar els interessos i els valors dels col·legiats i vetllar per l’activitat professional, a més d’oferir una oferta formativa de primer nivell que garanteix la qualitat de l’aprenentatge.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Cursos destacados

¡17% de ahorro!
  • Curso
  • Semipresencial en Girona
  • Nivel avanzado
  • 500h

...Universitaria San Pablo-CEU, i així constarà en aquest Certificat. FINALITAT DEL CURS : El creixent desenvolupament de l'assegurança espanyola... Aprende sobre: Seguros de salud, Seguros sociales, Seguros para empresas... Ver más


2.500 
+ IVA
Añadir al comparador
Bàsic d'Assegurances
Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Girona
  • Curso
  • Girona
  • 140h

...Aspectes comercials de la mediació. L'assistència al client. (24 hores lectives) 2. Gestió de la contractació. Tarifació i cobertures. (28 hores lectives)... Aprende sobre: Seguros sociales, Venta de seguros, Seguros de vida... Ver más


Precio a consultar
Añadir al comparador
Assegurances i Gestió d'Empreses
Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Girona
  • Master
  • Girona
  • 546h

...El " Màster en Assegurances i Gestió d'Empreses " segueix el Programa Master creat pel CECAS. Mòdul legislatiu (72 hores) Mòdul tècnic I... Aprende sobre: Teoría económica, Análisis de problemas, Creatividad empresarial... Ver más


Precio a consultar
Añadir al comparador

Historia

El Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Girona fou constituït l’any 1965 (Colegio Sindical Provincial de Agentes de Seguros), encara sota la tutela del Sindicato del Seguro i enquadrat dins del Colegio Sindical Nacional de Agentes de Seguros, i sense personalitat jurídica pròpia.

Fou l’any 1977, com a conseqüència del desmantellament de l’organització sindical vertical, que s’adaptà a la Llei de Col·legis Professionals de 1974, adquirint personalitat jurídica pròpia (Colegio Provincial de Agentes de Seguros).

L’any 1984, al DOGC núm. 456 de 27 de juny, s’hi publica l’adequació a la legalitat dels Estatuts del Col·legi d’Agents d’Assegurances de Girona, essent inscrits en el Registre de Col·legis Professionals del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.

L’any 1988, s´hi publica al DOGC, la modificació dels Estatuts del Col·legi, bàsicament d’alguns articles que fan referència a la seva denominació, Col·legi d’Agents i Corredors d’Assegurances de Girona.

L’any 1993, la Resolució de 30 de juliol, sobre la modificació dels estatuts del Col·legi de Mediadors d’ Assegurances Titulats de Girona (DOGC núm. 1976 de 23.11.94), adequa a la legalitat la modificació global dels estatuts del Col·legi de Mediadors d’Assegurances Titulats de Girona, donant compliment així a la disposició addicional tercera de la Llei 9/1992, de 30 d’abril, de mediació en assegurances privades.

L'any 2006, donant compliment a la disposició addicional sisena de la Llei 26/2006, de 17 de juliol, de mediació d'assegurances i d'assegurances privades, el Col·legi passa a denominar-se Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Girona.