Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics Agrícoles de Catalunya

Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics Agrícoles de Catalunya

Sobre el centro

El Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics Agrícoles de Catalunya ofereix formació per als seus col·legiats i altres professionals de l'enginyeria tècnica agrícola en àmbits com la Recerca i la Innovació Agroalimentària, la Bioconstrucció, el Control de Qualitat, l'Agrobotiga i les TIC i la Construcció Sostenible. A més, ofereix programes més complets com el Màster Universitari en Tecnologia per al Desenvolupament Humà i la Cooperació en col·laboració amb la Universitat Politècnica de Catalunya o el Postgrau en Gestió Estratègica de l'Empresa Agroalimentària en col·laboració amb la Universitat de Lleida i Forum Empresa.

Alguns d'aquests cursos es desenvolupen online i altres de manera presencial a les seus de les entitats col·laboradores del col·legi. Els cursos faciliten l'aprenentatge dels continguts de la matèria a través d'una metodologia participativa i que combina i interrelaciona l'ensenyança teòrica amb la pràctica. Alguns dels cursos també inclouen pràctiques en empreses del sector o jornades de networking entre diverses iniciatives agroalimentàries.

El Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics Agrícoles de Catalunya és una institució de caràcter públic que agrupa a tots els professionals de l'àmbit agroalimentari de Catalunya i que ofereix als seus col·legiats l'assessorament, protecció i programes de formació continua adients per a l'exercici de la professió. A més, vetlla per difondre l'ètica professional entre els seus col·legiats i la promoció de les pràctiques bioresponsables.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Cursos destacados

¡50% de ahorro!
Sistema de Informació Geogràfica
Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics Agrícoles de Catalunya
  • Curso
  • Tarragona
  • 8h

...Programa: Obertura i visualització d'informació geogràfica , maneig de formats vectorials: dxf, dwg, dgn, shp, gml. i raster: tif, jpg, jpeg2000... Ver más


50 
+ IVA
Añadir al comparador