Infórmate ahora sin compromiso
Rellena el formulario para que el centro pueda responderte
Orbita Gironina, S.L.

Policia Nacional

4.5 2 opiniones
Orbita Gironina, S.L.

Precio a consultar
Tipología Oposiciones
Metodología Semipresencial
Lugar Girona
Duración Flexible
Inicio Fechas a elegir

"La formación ha sido práctica y útil. Genial."

Youssef E.
11/03/2015
Descripción

Superar les oposicions per a ser policia nacional estarà cada cop més a prop gràcies a aquest curs que et prepararà en tots els sentits per a superar les proves, tan físiques, tècniques com teòriques. Tindràs tota la informació actualitzada al respecte per part del centre i t'assessorarà sobre la tramitació de les sol·licituds.

Es tracta d'una formació oferta pel centro "Òrbita gironina" que ha estat publicat a emagister.com per a ampliar el seu catàleg de cursos de preparació d'oposicions.

La modalitat de seguiment d'aquest projecte formatiu serà semipresencial on es faran classes a la ciutat de Girona mentre es compatibilitza el seguiment del temari a casa mitjançant el material d'aprenentatge que se t'entregarà. Tindràs un entrenador personal per a preparar-te per a les proves físiques i podràs comptar amb un tutor personalitzat amb qui podràs contactar per correu electrònic, fax o telèfon.

S'estudiaran els temes sobre la constitució espanyola, el dret penal, l'estat espanyol, el cos nacional de policia, l'equilibri ecològic, els cossos de seguretat de l'Estat, la societat de masses, la seguretat individual i col"lectiva, l'electrònica, l'informàtica i les armes.

En aquesta pàgina d'emagister.com trobaràs totes les dades sobre el curs, si estàs interessat posa't en contacte amb el centre pulsant el botó de "pide información".

Requisitos Ser espanyol. Haver complert els 18 anys i no arribar als 30 anys. No patir cap malaltia o defecte físic que impedeixi l''execució de les seves funcions. No estar inhabilitat penalment per a l''exercici Públic. Estar en possessió dels permisos de conduir de la classe B. Estar en possessió del títol de Graduat en Educació Secundària, Graduat Escolar, FP 1 o equivalent. Estatura mínima 1''65 m. els homes i 1''60 les dones. No haver estat separat mitjançant expedient disciplinari de l''Administració Pública. Signar un compromís de portar armes.
Titulación Certificado de asistencia otorgado por Orbita Gironina, S.L.
Administración Administraciones del Estado
Dónde y cuándo
Inicio Ubicación
Fechas a elegir
Girona
C/ Bernat Bodes, 9, 17005, Girona, España
Ver mapa
Inicio Fechas a elegir
Ubicación
Girona
C/ Bernat Bodes, 9, 17005, Girona, España
Ver mapa
Opiniones
Y
Youssef E.
11/03/2015

Lo mejor

La formación ha sido práctica y útil. Genial.

A mejorar

Nada.

M
Marian G.
07/02/2014

Lo mejor

El temario me pareció fácil y además te lo puedes preparar por tu cuenta. De todas formas, también puedes ir a la academia, que supone una mayor constancia y dedicación.

A mejorar

Todo bien.