Infórmate ahora sin compromiso
Rellena el formulario para que el centro pueda responderte
Orbita Gironina, S.L.

Bombers de la Generalitat de Catalunya

Orbita Gironina, S.L.

Precio a consultar
Tipología Oposiciones
Metodología Semipresencial
Lugar Girona
Inicio Fechas a elegir
Descripción

Si vols ser bomber de la Generalitat de Catalunya i estàs buscant ajuda acadèmica per superar les proves de selecció, t’interessarà el curs de Bombers de la Generalitat de Catalunya que imparteix Òrbita Gironina. A aquest curs, que et presenta Emagister, et prepararàs per a totes les proves: la teòrica, la psicotècnica, el test de personalitat, les proves físiques i l’entrevista personal mitjançant simulacres.

La preparació es realitzarà des de casa teva amb el suport de personal docent expert i tindràs també l’opció d’assistir a algunes classes presencials. Mitjançant l’assistència al centre, el telèfon o el correu electrònic podràs resoldre tots els dubtes que puguin sorgir al llarg del curs preparatori.

El teu preparador personal realitzarà un seguiment continuat dels teus avanços mitjançant els test psicotècnics, les proves d’autoavaluació i els simulacres d’examen. El centre t’informarà de les dates de convocatòries i t’orientarà en la tramitació de les sol•licituds. Et formaràs en agents extintors, equipament dels vehicles contra incendis, extinció d’incendis forestals, comportament dels materials davant del foc, salvament i rescat de víctimes, plans d'emergència i primers auxilis.

A més, estudiaràs altres matèries necessàries per la superació de les proves: la Constitució Espanyola, l’Estatut d'Autonomia de Catalunya, termoquímica, senyalització de seguretat, salut en el treball, electricitat, mecànica, física i química i hidràulica. Sol•licita tota la informació que necessitis a través d’aquesta pàgina web, emagister.com.

Requisitos Ser espanyol o pertànyer a un país membre de la Unió Europea. Ser major 16 anys i menor de 35. No patir cap malaltia o defecte físic que impedeixi l'execució de les seves funcions. No estar inhabilitat penalment per a l'exercici públic. Estar en possessió del permís de conduir classe C. Estar en possessió del títol de ESO, Graduat Escolar, FP 1 o equivalent. Arribar al 1,65m i no sobrepassar el 1,95m. No haver estat separat mitjançant expedient disciplinari de l'Administració Pública. Nivell B de català.
Administración Generalitat de Catalunya
Dónde y cuándo
Inicio Ubicación
Fechas a elegir
Girona
C/ Bernat Bodes, 9, 17005, Girona, España
Ver mapa
Inicio Fechas a elegir
Ubicación
Girona
C/ Bernat Bodes, 9, 17005, Girona, España
Ver mapa