Infórmate ahora sin compromiso
Rellena el formulario para que el centro pueda responderte
Orbita Gironina, S.L.

Perruqueria i Estètica Canina

5.0 1 opinión
Orbita Gironina, S.L.

Precio a consultar
Tipología Curso
Metodología Semipresencial
Lugar Girona
Duración Flexible
Inicio Fechas a elegir

"A mi personalmente me ha encantado el curso, estoy muy contenta del trato y de todo aplicare todo lo que he aprendido me parece que es una experiencia muy buena tratar con los animales y con el profesorado tambien"

Emma ubalde gil
18/10/2010
Descripción

¿T'agraden els animals i vols dedicar-te a tenir cura dels gossos?¿Vols treballar en el món dels gossos i els animals de companyia i busques una especialització? Amb aquest curs podràs fer-ho en la perruqueria i estètica canina.

És una formació oferta i organitzada pel centre "Òrbita gironina" que ha estat publicat a emagister.com. En aquesta web podràs trobar diversos cursos del mateix centre que completen la seva oferta.

Es tracta d'un projecte formatiu que es farà en la modalitat semipresencial a la ciutat de Girona que el podràs acabar amb un marge de temps flexible i indeterminat. Per a seguir el temari rebràs a casa el material d'aprenentatge i podràs comptar amb el suport d'un tutor personal que t'assessorarà mitjançant correu electrònic, fax o telèfon durant tot el curs.

En aquesta formació podràs fer pràctiques en diversos centres veterinaris com a complement de l'aprenentatge teòric i es treballarà l'anatomia de la pell, el trimming i l'stripping, la cura dels annexes, la classificació de les races, l'estàndard racial en perruqueria canina i la perruqueria del caniche.

També es treballarà la perruqueria del cocker anglès, el cocker americà, la dels gossos de pèl dur, la de l'afganès, els gossos pastors, la del Bichon Frisé, el pekinès o els mestissos.

En aquesta pàgina d'emagister.com trobaràs tota la informació imprescindible sobre el curs, si vols fer-lo informa al centre polsant el botó de "pide información".

Requisitos REQUISITS DE L''ALUMNE No és necessari cap tipus de titulació específica. Persona emprenedora, amant dels animals, interessada en les tècniques de tall pentinat de gossos, adaptades als diferents tipus de pèl de cada raça.
Titulación Certificado de asistencia otorgado por Orbita Gironina, S.L.
Dónde y cuándo
Inicio Ubicación
Fechas a elegir
Girona
C/ Bernat Bodes, 9, 17005, Girona, España
Ver mapa
Inicio Fechas a elegir
Ubicación
Girona
C/ Bernat Bodes, 9, 17005, Girona, España
Ver mapa
Opiniones
E
Emma ubalde gil
18/10/2010

Lo mejor

A mi personalmente me ha encantado el curso, estoy muy contenta del trato y de todo aplicare todo lo que he aprendido me parece que es una experiencia muy buena tratar con los animales y con el profesorado tambien