Infórmate ahora sin compromiso
Rellena el formulario para que el centro pueda responderte
Orbita Gironina, S.L.

Auxiliar de Guarderia Infantil

Orbita Gironina, S.L.

Precio a consultar
Tipología Curso
Nivel Nivel avanzado
Metodología Semipresencial
Lugar Girona
Inicio Fechas a elegir
Prácticas en empresa
Descripción

Si vols treballar en guarderies i centres infantils, et proposem aquest curs del catàleg de emagister.com per arribar a ser auxiliar de guarderies infantils. Treballar amb nens i nenes de 0 a 3 anys és una de les feines més gratificants que hi ha, per l’afecte i l’espontaneïtat que ens ofereixen sense demanar mai res a canvi. A més hi ha una gran demanda en el sector, ja que de nens sempre n’hi haurà.

El curs es realitza en un format semipresencial, on et prepararà des de casa i sempre amb l’ajut de personal especialitzat en la matèria. Tindràs textos actualitzats i revisats. Podràs assistir personalment al centre, fer el seguiment per correu, per fax o telèfon, per resoldre qualsevol dubte sorgit de la realització del curs. Si hi hagués algun canvi del temari durant el període de formació s’actualitzaria sense compromisos. Tindràs atenció personalitzada, amb un tutor personal que et farà un seguiment continuat del teu progrés en el temari.

Al finalitzar tindràs la possibilitat de realitzar pràctiques en diferents guarderies privades i un cop finalitzat el curs obtindràs el diploma acreditatiu.

Obtindràs formació sobre dietètica, didàctica, pediatria, psicologia, formació tècnica i molt més que et convertiran en un gran Professional de un sector amb molta demanda.

Requisitos - Tenir els estudis bàsics. - Persona interessada en el coneixement global del desenvolupament del nen i interessada en treballar en guarderies infantils privades.
Titulación Certificado de asistencia otorgado por Orbita Gironina, S.L.
Dónde y cuándo
Inicio Ubicación
Fechas a elegir
Girona
C/ Bernat Bodes, 9, 17005, Girona, España
Ver mapa
Inicio Fechas a elegir
Ubicación
Girona
C/ Bernat Bodes, 9, 17005, Girona, España
Ver mapa