Infórmate ahora sin compromiso
Rellena el formulario para que el centro pueda responderte
UDG - Universitat de Girona.

Grau en Treball Social

5.0 1 opinión
UDG - Universitat de Girona.

Precio a consultar
Tipología Título propio
Lugar Girona
Inicio Fechas a elegir

"los profesores, el sindicato, descubrir el modelo sistémico y las prácticas en los servicios sociales."

Marta ferrando gustà
01/09/2014
Descripción

Vols aprendre a crear una societat més justa? T'agradaria convertir-te en un gran treballador social? Ara pots complir el teu somni amb aquest Grau en Treball Social, desenvolupat i impartit per la Universitat de Girona.

El Grau en Treball Social de la Universitat de Girona proposa que els estudiants adquireixin les competències necessàries per a l'exercici de la professió d'acord amb les referències aprovades pels òrgans col·legials i tenint en compte les definides als principals països europeus.

Els plans d'estudis del Grau en treball Social de la Universitat de Girona assumeixen com a objectiu que l'alumnat adquireixi els coneixements i competències necessaris per desenvolupar les següents funcions en l'exercici professional:

Assistència: Detecció i tractament psicosocial de les necessitats individuals, grupals, familiars i de la comunitat, al costat de la gestió de serveis i prestacions que facilitin i garanteixin l'exercici dels drets de ciutadania.

Prevenció: Prevenció de l'aparició de desenvolupament de situacions d'exclusió social, pobresa i marginalitat, així com de la cronificació de problemes psicosocials derivats del desenvolupament evolutiu i de les situacions de dependència i vulnerabilitat.

Mediació: Mediació en la resolució de conflictes entre persones, famílies i grups socials, incloent les relacions entre les institucions i la ciutadania.

Mobilització: Mobilització dels individus, famílies, grups organitzacions i comunitats amb la finalitat de millorar el seu benestar i la seva capacitat per resoldre els seus problemes.

Vols conèixer tots els detalls? Sol·licita informació a mitjançant el botó de "demana informació" i contactarem amb tu per resoldre tots els teus dubtes.

Dónde y cuándo
Inicio Ubicación
Fechas a elegir
Girona
Plaça de Sant Domènec, 3, 17004, Girona, España
Ver mapa
Inicio Fechas a elegir
Ubicación
Girona
Plaça de Sant Domènec, 3, 17004, Girona, España
Ver mapa
Opiniones
M
Marta ferrando gustà
01/09/2014

Lo mejor

los profesores, el sindicato, descubrir el modelo sistémico y las prácticas en los servicios sociales.

A mejorar

Curricumum lector y la falta de autocrítica.