Infórmate ahora sin compromiso
UDG - Universitat de Girona.

Màster Interuniversitari en Psicologia General Sanitària

UDG - Universitat de Girona.

Precio a consultar
Tipología Master
Lugar Girona
Inicio Fechas a elegir
Descripción

Amb aquest Màster Interuniversitari en Psicologia General Sanitària, impartit per la Universitat de Girona, aprendràs tot sobre els serveis de psicologia a hospitals i institucions sanitàries.

El màster té com a objectiu principal preparar als estudiants com a psicòlegs de l’àmbit de la salut i habilitar-los per l’exercici regulat de la professió reconeguda com a Psicòleg General Sanitari. El títol permet exercir l’activitat professional per compte pròpia (i registrar el centre de psicologia com a centre sanitari) o aliena.

Entre les activitats professionals del psicòleg general sanitari figuren la de realitzar avaluacions i intervencions psicològiques així com activitats de recerca en el camp de la psicologia de la salut sempre que aquestes activitats no siguin les pròpies d’altres professionals sanitaris.

Si estàs interessat en realitzar aquest programa fes click al botó de "Demana informació". D'aquesta manera, el centre podrà posar-se en contacte amb tu per formalitzar la matrícula i resoldre't tots els dubtes que tinguis.

Titulación Màsters oficials: Màster Universitari en Psicologia General Sanitària (IU)
Dónde y cuándo
Inicio Ubicación
Fechas a elegir
Girona
Plaça de Sant Domènec, 3, 17004, Girona, España
Ver mapa
Inicio Fechas a elegir
Ubicación
Girona
Plaça de Sant Domènec, 3, 17004, Girona, España
Ver mapa