Infórmate ahora sin compromiso
Rellena el formulario para que el centro pueda responderte
Orbita Gironina, S.L.

Zelador de L'ICS

Orbita Gironina, S.L.

Precio a consultar
Tipología Oposiciones
Metodología Semipresencial
Lugar Girona
Inicio Fechas a elegir
Descripción

Aquest curs t’ajudarà a preparar les oposicions a zelador del Institut Català de la Salut. Basat en un sistema d’aprenentatge totalment adaptat, podràs triar si vols estudiar a casa o al propi centre.

Es tracta d’un curs que et prepararà per a que aprovis les oposicions a zelador del Institut Català de la Salut. Es una formació completa i totalment actualitzada. El alumne podrà, a més a més, gaudir de les últimes actualitzacions del temari.

L’alumne pot triar si vol estudiar des de casa o presencialment al centre. Es tracta d’un curs basat en una metodologia presencial que inclou la supervisió d’un preparador personal durant tot el procés.

A qui va dirigida aquesta formació? Per accedir a la plaça de zelador, per a la qual prepara aquest curs, és necessari posseir nacionalitat espanyola d’algun dels països membres de la Comunitat Europea, tenir més de 16 anys en el moment de l’examen i no haver superat l’edat màxima de jubilació.

El curs es realitzarà en català i es necessari per aprovar l’oposició haver superat el nivell A de català.

Pots sol·licitar més informació sobre aquesta formació a través d’emagister.com i aprendràs amb aquest curs de Zelador de L'ICS.

Requisitos Veure en el temari.
Administración Generalitat de Catalunya
Dónde y cuándo
Inicio Ubicación
Fechas a elegir
Girona
C/ Bernat Bodes, 9, 17005, Girona, España
Ver mapa
Inicio Fechas a elegir
Ubicación
Girona
C/ Bernat Bodes, 9, 17005, Girona, España
Ver mapa