Infórmate ahora sin compromiso
Rellena el formulario para que el centro pueda responderte
Orbita Gironina, S.L.

Tècnic de Penitenciaries

Orbita Gironina, S.L.

Precio a consultar
Tipología Oposiciones
Metodología Semipresencial
Lugar Girona
Inicio Fechas a elegir
Descripción

Desitges poder preparar les oposicions per a presentar-te com a Tècnic Penitenciari? Emagister.com et presenta un curs amb el que et formaràs per a poder presentar-te a aquestes proves.

Mitjançant una metodologia semipresencial, l'alumne es centrarà en la preparació de textos amb l'ajuda de personal especialitzat. Cada unitat didàctica d'aquest curs comptarà amb un sistema d'autoavaluacions amb les que l'alumnat podrà seguir la seva pròpia evolució. A més a més, el curs també ofereix una preparació, tant de les proves físiques com de l'entrevista personal, mitjançant simulacres, tests de personalitat i exercicis físics que es realitzaran dins el complex esportiu.

L'itinerari didàctic d'aquest curs, que Orbita Girona SL ofereix, es dividirà en dos apartats: el primer es centrarà en el temari general i el segon en el temari específic. Tot això abarcarà temes des de la Constitució Espanyola de 1978, els drets i deures fonamentals, la Corona, el poder Judicial, etc. fins a l'estudi del dret penal i el dret penitenciari.

Com a requisits previs per a poder accedir a aquest curs publicat a emagister.com, l'alumne haurà de ser major de setze anys, sense haver superat la edat de jubilació, no haurà de patir cap malaltia que l'impedeixi l'excecució de les seves funcions, i haurà d'haver adquirit un títol de batxillerat, de FPII, de tècnic superior o de qualsevol altre equivalent. Si comptes amb aquests requisits inicials i saps que és aquesta la teva professió, no dubtis en afegir aquest valor de més al teu currículum.

Requisitos Veure en el temari.
Titulación Certificado de asistencia otorgado por Orbita Gironina, S.L.
Dónde y cuándo
Inicio Ubicación
Fechas a elegir
Girona
C/ Bernat Bodes, 9, 17005, Girona, España
Ver mapa
Inicio Fechas a elegir
Ubicación
Girona
C/ Bernat Bodes, 9, 17005, Girona, España
Ver mapa