Infórmate ahora sin compromiso
Rellena el formulario para que el centro pueda responderte
Orbita Gironina, S.L.

Auxiliar d'Infermeria d'Hospitals.

Orbita Gironina, S.L.

Precio a consultar
Tipología Oposiciones
Metodología Semipresencial
Lugar Girona
Duración Flexible
Inicio Fechas a elegir
Descripción

T’agradaria treballar com Auxiliar d’Infermeria? Cursa aquesta formació semipresencial i aconsegueix la feina que desitges! El curs és ofertat pel centre d’estudis Orbita Gironina, es realitza íntegrament en català, i està dirigit a majors de 18 anys que siguin Tècnics Auxiliars de Clínica (FP 1), Tècnics Auxiliars d'Infermeria (mòdul professional nivell 2) o Tècnics en Cures Auxiliars d'Infermeria (FP de Grau Mig). D’altra banda, aquest curs no imposa uns horaris estrictes donat que la seva duració és flexible: podràs gestionar el teu temps com millor et convingui.


El temari recull tots els punts bàsics per a que puguis desenvolupar amb excel•lència aquesta activitat professional. Aprendràs com realitzar funcions i cures, a la vegada que adquiriràs coneixements sobre Anatomia, Fisiologia i Fisiopatologia. També, coneixeràs la vessant jurídica d’aquesta professió, en tant que estudiaràs la Constitució Espanyola, així com els drets i deures fonamentals en l’àmbit de la Salut. A més a més, cada unitat didàctica disposa d'autoavaluacions que permeten seguir la teva evolució.


Donat que el curs és semipresencial, una part dels estudis els realitzaràs des del teu domicili particular, però sempre guiat per un tutor especialitzat que, a través d’internet, t’ajudarà a resoldre qualsevol dubte. No deixis passar aquesta oportunitat. Millora el teu currículum amb aquesta formació i treballa d'Auxiliar d’Infermeria. Inscriu-te!

Requisitos Veure en el temari.
Administración Administraciones del Estado
Dónde y cuándo
Inicio Ubicación
Fechas a elegir
Girona
C/ Bernat Bodes, 9, 17005, Girona, España
Ver mapa
Inicio Fechas a elegir
Ubicación
Girona
C/ Bernat Bodes, 9, 17005, Girona, España
Ver mapa