Infórmate ahora sin compromiso
Rellena el formulario para que el centro pueda responderte
Orbita Gironina, S.L.

Proves d'Accés a Cicles Formatius de Grau Mig

Orbita Gironina, S.L.

Precio a consultar
Tipología Curso
Metodología Semipresencial
Lugar Girona
Inicio Fechas a elegir
Descripción

Vols fer un Cicle Formatiu de Grau Mitjà i no tens el Graduat en ESO? Aquest curs semipresencial et prepara per a la prova d’accés a CFGM, que permet accedir a qualsevol cicle formatiu de grau mitjà. Els únics requisits per a poder preparar-te amb Òrbita Gironina son tenir com a mínim 17 anys o complir-los l'any de la realització de la prova i cursar els estudis o haver realitzat un programa de garantia social o un curs de formació ocupacional.

En aquest curs et prepararan per a assolir el coneixements necessaris per a poder superar la prova d’accés a CFGM amb garanties. Amb l’ajuda de personal especialitzat podràs millorar les teves competències en les matèries que avalua la prova d’accés: Llengua, Català, Llengua estrangera, Ciències de la naturalesa, Matemàtiques, Tecnologia, Ciències socials i Educació visual i plàstica.

El curs et permetrà preparar-te des de casa teva amb textos actualitzats i autoavaluacions per a seguir la teva evolució, però també comptaràs amb l’ajuda d’especialistes en cada assignatura que resoldran els teus dubtes. Disposaràs de l’opció de rebre assistència personal al centre o d’accedir a seguiment per correu, fax o telèfon durant la formació, així com tota la informació necessària sobre les convocatòries, la tramitació de sol•licituds o qualsevol novetat que pugui sorgir. Tota la preparació que necessites per a poder realitzar la prova d’accés als cicles formatius de grau mitjà amb èxit i poder accedir als estudis que et permetran incorporar-te al món laboral.

Requisitos Tenir com a mínim 17 anys o complir-los l''any de la realització de la prova. Residir a Espanya (Girona). Cursar els estudis o haver realitzat un programa de garantia social o un curs de formació ocupacional.
Dónde y cuándo
Inicio Ubicación
Fechas a elegir
Girona
C/ Bernat Bodes, 9, 17005, Girona, España
Ver mapa
Inicio Fechas a elegir
Ubicación
Girona
C/ Bernat Bodes, 9, 17005, Girona, España
Ver mapa