Infórmate ahora sin compromiso
Rellena el formulario para que el centro pueda responderte
Institut Superior de Ciències Religioses

Máster en diálogo interreligioso

5.0 1 opinión
Institut Superior de Ciències Religioses

4.440 
Tipología Grado
Metodología Online
Duración 4 Semestres
Inicio Febrero

"La globalització del contacte entre diferents maneres de creure, de pensar i de viure en el món genera una necessitat de preparar-se per conviure en la diversitat. Com obrir-se al diàleg i al respecte? Com descobrir el que és essencial en la ..."

Xavier Padilla Garcia
25/08/2019
Descripción

El curso está pensado para personas que estén interesadas en conocer aspectos fundamentales de diferentes tradiciones religiosas de gran impacto mundial.

Titulación Máster
Dónde y cuándo
Inicio Ubicación
Febrero
Online
Inicio Febrero
Ubicación
Online
Opiniones
X
Xavier Padilla Garcia
25/08/2019

Sobre el curso

La globalització del contacte entre diferents maneres de creure, de pensar i de viure en el món genera una necessitat de preparar-se per conviure en la diversitat. Com obrir-se al diàleg i al respecte? Com descobrir el que és essencial en la pròpia tradició religiosa? Com interpretar que allò que és essencial no sigui compartit? Com reinterpretar el fet religiós des de la seva diversitat? Com ha anat teixint-se una història religiosa tant diversa? Cerquem tots el mateix? Què és el que està en joc en aquesta diversitat de cosmovisions i esperances? Quin és el futur pel qual hem de treballar? No és fàcil respondre a totes aquestes preguntes. El Màster en diàleg interreligiós, ecumènic i cultural de l’ISCREB ajuda a reflexionar i considerar totes aquestes qüestions, deixant a l’estudiant la llibertat per respondre. En el meu cas, redactar la tesina d’aquest màster ha estat una font d’aprenentatge i de descobriment de qüestions per les que no tenia resposta.

Profesorado
Ignasi Boada
Ignasi Boada
Profesor

Jaume Flaquer
Jaume Flaquer
Profesor

Josep Castanye
Josep Castanye
Profesor

Miquel Tresserres
Miquel Tresserres
Profesor

Nuria Caum
Nuria Caum
Profesora