Infórmate ahora sin compromiso
Rellena el formulario para que el centro pueda responderte
Escuela Europea de Formación Continua. EEFC.

Màster Universitari: Models i estratègies d’acció social i educativa en la infància i l’adolescència

Escuela Europea de Formación Continua. EEFC.

Precio a consultar
Tipología Master oficial
Metodología Semipresencial
Lugar Barcelona
Inicio Fechas a elegir
Descripción

¿T’agradaria adquirir noves competències per tal de dur a terme programes d’intervenció i gestió destinats al desenvolupament socioeducatiu en infants i adolescents? La Escuela Europea de Formación Continua. EEFC., posa a la teva disposició el Màster Universitari en Models i estratègies d’acció social i educativa en la infància i l’adolescència. Una formació destinada als professionals que vulguin ampliar els seus coneixements en el camp de la gestió i direcció de programes per al desenvolupament social.
El curs segueix una modalitat que combina les classes teòriques i presencials juntament amb seminaris i conferències, amb el treball individual des de casa. Tindràs en tot moment un tutor personal per guiar-te durant els estudis i per fer un seguiment del teu projecte final.
Adquiriràs una visió global de la problemàtica actual en infants i adolescents en contextos de dificultat, en casos de migracions i adopcions i en els casos de necessitats educatives especials. Et formaràs en les polítiques actuals de protecció al menor i en el marc jurídic que envolta les accions en infància i adolescència. Aprendràs tècniques de planificació d’accions, estratègies d’intervenció en crisis i casos de conflicte, i tècniques d’intervenció comunitària.
Aquest Màster et capacitarà per dur a terme accions d’intervenció socioeducativa, assessorament paternal, atenció a la salut i l’educació en infants i adolescents, i podràs dirigir i gestionar equips i organització d’atenció al menor.

Titulación Màster Universitari
Orientación Orientación profesional
Dónde y cuándo
Inicio Ubicación
Fechas a elegir
Barcelona
08001, Barcelona, España
Ver mapa
Inicio Fechas a elegir
Ubicación
Barcelona
08001, Barcelona, España
Ver mapa