Infórmate ahora sin compromiso
Rellena el formulario para que el centro pueda responderte
Escuela Europea de Formación Continua. EEFC.

Cicle formatiu d’ Atenció a persones en situació de dependència (on line)

Escuela Europea de Formación Continua. EEFC.

890 
Tipología Ciclo superior de FP
Pruebas libres Otorga el título oficial
Metodología Online
Duración 4 Semestres
Inicio Mayo
Campus online
Envío de materiales de aprendizaje
Descripción

El centre de formació Escuela Europea de Formación Continua publica un curs de Cicle Formatiu en línia de d’ “Atenció a persones en situació de depenència”, dirigit a professionals del sector de la sanitat, a persones interessades en el sector o a aquelles persones interessades en l'adquisició dels coneixements propis de la formació del CF. Gràcies a ell, els alumnes poden conèixer i exercir totes les tècniques subjacents a la l’atenció a persones en situació de dependència.

Emagister.com i Escuela Europea de Formación Continua t'ofereixen l’oportunitat de poder aconseguir els coneixements i la pràctica més completes per dur a terme el teu desenvolupament professional i personal en el sector de la sanitat, concretament, en les tasques indicades. Si també és el teu cas, podràs actualitzar aquells coneixements que ja hagis adquirit amb el pas del temps en la teva carrera professional, ja que el curs compta amb el l'entusiasme i la innovació que el centre té entre les seves característiques més destacades.

Gràcies al complet programa del curs que emagister.com t'ofereix i que el centre formador porta a terme, entre altres competències, s'aprenen qüestions vinculades amb l’organització de l’atenció de les persones en situació de dependència, l’atenció sanitària, les característiques y necessitats de les persones en situació de dependència, l’atenció i el suport psicosocial, l’atenció higiènica, la teleassistència, etcètera.

En finalitzar el curs, rebràs el títol corresponent, expedit pel centre formador, titulació que tindràs el privilegi d'incloure en el currículum, amb el qual aconseguiràs elevar la teva competència i aconseguir, així, millorar en el teu lloc de treball o optar a un millor .

T'agradaria provar de fer el curs? Fes-ho gràcies al catàleg que emagister.com t’ofereix. El nostre desig és el teu triomf.

Dónde y cuándo
Inicio Ubicación
Mayo
Online
Inicio Mayo
Ubicación
Online