Infórmate ahora sin compromiso
Rellena el formulario para que el centro pueda responderte
Escola Tècnica Xaloc

Tècniques de soldadura actuals. Nivell Inicial

Escola Tècnica Xaloc

480 
Tipología Curso
Lugar Hospitalet de llobregat
Horas lectivas 40h
Duración 8 Días
Inicio Fechas a elegir
Descripción

Si vols aprendre una professió i formar-te en les tècniques de soldadura per poder treballar més endavant com a professional en aquest sector, ara tens l’oportunitat de formar-te amb l’Escola Tècnica Xaloc. El centre t’ofereix el Curs en Tècniques de Soldadura actuals. Es tracta d’una formació de caràcter inicial i bàsic per començar a introduir-te en aquestes tècniques.

La formació està destinada a persones amb uns coneixements bàsics o sense cap coneixement. El curs es realitza de forma presencial i al llarg de 40 hores que es repartiran en sessions matinals de 6 hores al mateix centre. Es tracta d’un curs majoritàriament pràctic, el centre posarà a la disposició de l’alumne cabines de soldadura individuals.

Aprendràs les tècniques més bàsiques de soldadura, et formaràs en tipus de soldadura oxiacetilènica, soldadura amb elèctrodes revestits, soldadura tipus MIG MAG i amb gas inert. Per tal de posar en pràctica aquests coneixements, realitzaràs exercicis d’instal•lació d’equips i d’elements auxiliars de soldadura per arc elèctric i amb elèctrodes revestits. Aprendràs a preparar i puntejar les juntes a unir, a soldar perfils d’acer suau en diferents posicions i aprendràs tècniques de soldadura de perfils en “T”, EN “DOBLE T”, “L” i “O”. Al final de la formació estaràs capacitat per realitzar les operacions bàsiques de soldadura i poder exercir de manera professional.

Dónde y cuándo
Inicio Ubicación
Fechas a elegir
Hospitalet de Llobregat
Av. Gran Via, 100, 08902, Barcelona, España
Ver mapa
Inicio Fechas a elegir
Ubicación
Hospitalet de Llobregat
Av. Gran Via, 100, 08902, Barcelona, España
Ver mapa
Profesorado
Jordi Payà
Jordi Payà