Infórmate ahora sin compromiso
Rellena el formulario para que el centro pueda responderte
Escola Tècnica Xaloc

Tècniques de soldadura per electrode

Escola Tècnica Xaloc

480 
Tipología Curso
Lugar Hospitalet de llobregat
Horas lectivas 20h
Duración 4 Días
Inicio Fechas a elegir
Descripción

Necessites ampliar els teus coneixements en les tècniques manuals de soldadura per millorar així les teves competències laborals? Si és així no deixis escapar el següent curs. L’Escola Tècnica Xaloc posa a la teva disposició el Curs en Tècniques de Soldadura per elèctrode, una formació de caràcter majoritàriament pràctic en la que milloraràs les teves tècniques de soldadura.

El curs es realitza de manera presencial al mateix centre i en 20 hores de formació que es repartiran en sessions matinals de 6 hores cadascuna. A banda de la part teòrica, contaràs amb les sessions pràctiques al propi centre on tindràs a la teva disposició cabines de soldadura i materials individuals.

Per tal de poder seguir amb èxit la formació, el curs requereix un nivell mínim de coneixements generals en soldadura. Al finalitzar el curs, l’alumne rebrà el diploma acreditatiu lliurat pel centre. Pel que fa a la part teòrica, coneixeràs les diferents tècniques en soldadura i els processos de soldadura per arc en TIG (gas Tungstè inert). Aprendràs a realitzar soldadures amb TIG revestit i soldadura amb elèctrodes, et formaràs en l’ús d’equips i materials de protecció per als treballs de soldadura, et formaràs en controls de qualitat dels treballs, en mesures de seguretat i en prevenció de Riscos Laborals. Finalment, completaràs la formació amb les classes pràctiques.

Dónde y cuándo
Inicio Ubicación
Fechas a elegir
Hospitalet de Llobregat
Av. Gran Via, 100, 08902, Barcelona, España
Ver mapa
Inicio Fechas a elegir
Ubicación
Hospitalet de Llobregat
Av. Gran Via, 100, 08902, Barcelona, España
Ver mapa
Profesorado
Jordi Payà
Jordi Payà