¡INTERESANTE!
Infórmate ahora sin compromiso
¡INTERESANTE!
Màster interuniversitari
URV - Universitat Rovira i Virgili

Màster universitari d'Anàlisi i Gestió del Territori: planificació, governança i lideratge Territorial.

URV - Universitat Rovira i Virgili

2.950 
Tipología Master oficial
Metodología Semipresencial
Lugar Vila-seca
Inicio Fechas a elegir
Descripción

Aquest màster interuniversitari (Universitat de Granada i Universitat Rovira i Virgili) de caràcter semipresencial té com a objectiu formar, de manera multidisciplinària, professionals i investigadors en el camp de l'ordenació, planificació i gestió del territori en les diferents escales d'actuació. D'aquest objectiu se'n desprenen d'altres que permeten a l'estudiant:

• Adquirir habilitats i coneixements per exercir un lideratge per encarar els reptes territorials i propiciar un desenvolupament sostenible

• Especialitzar-se en planificació territorial estratègica (projectes de desenvolupament local, urbanisme o mobilitat), així com en l'anàlisi prospectiva d'escenaris.

• Formar-se en SIG, Cartografia digital i tècniques d'anàlisi espacial aplicades a camps com el paisatge, la prospectiva territorial, l'anàlisi de xarxes, el geomàrqueting, etc.

• Qualificar per a la integració en administracions públiques i empresa privada. També subministra la preparació per orientar el futur de l'alumne cap a la recerca.

Requisitos Titulacions d'admissió: Geografia, Arquitectura, Economia, Ciències Ambientals, Enginyeria Civil, Ciència Política i de l'Administració, Sociologia, Antropologia, Enginyeria, Turisme, Història i altres afins.
Titulación Màster universitari d'Anàlisi i Gestió del Territori: planificació, governança i lideratge Territorial
Dónde y cuándo
Inicio Ubicación
Fechas a elegir
Vila-seca
C/ Joanot Martorell, 15, 43480, Tarragona, España
Ver mapa
Inicio Fechas a elegir
Ubicación
Vila-seca
C/ Joanot Martorell, 15, 43480, Tarragona, España
Ver mapa
Profesorado
Jordi Blay Bosqué
Jordi Blay Bosqué
Coordinador