Entrenament de la memòria en persones amb envelliment sa

Curso

A Distancia

85 € IVA inc.

Más información

¿Necesitas un coach de formación?

Te ayudará a comparar y elegir el mejor curso para ti y a financiar tu matrícula en cómodos plazos.

900 49 49 40

Llamada gratuita. Lunes a Viernes de 9h a 20h.

Descripción

  • Tipología

    Curso

  • Metodología

    A distancia

  • Horas lectivas

    20h

Vols impartir programes d'entrenament de la memòria? Quines són les àrees a treballar? Com ho pots fer? A través d'aquest curs, coneixeràs quins són els aspectes clau per realitzar programes d'entrenament de memòria. Aquesta acció formativa ha estat dissenyada per Cristina Vidal; autora dels llibres: 1) Si entrenem, recordem (2009, 2012); 2) Entrena la teva memòria. 100 preguntes, 100 respostes i 100 activitats (2014 i 2015) i 3) Actividades en grupo de mayores para entrenar la memòria (2017).

A tener en cuenta

"- Coneixeràs el funcionament de la memòria.

- Coneixeràs diferents programes d'entrenament de la memòria per a persones grans amb la finalitat d'oferir coneixements i eines que possibilitin el desenvolupament de propostes d'intervenció.

- Aprendràs tècniques d'entrenament per saber realitzar un programa d'entrenament de la memòria en persones que viuen un procés d'envelliment saludable."

Professionals que treballen persones grans o alumnes que desitgen treballar en aquest grup d'edat.

Preguntas & Respuestas

Añade tu pregunta

Nuestros asesores y otros usuarios podrán responderte

¿Quién quieres que te responda?

Déjanos tus datos para recibir respuesta

Sólo publicaremos tu nombre y pregunta

Opiniones

Logros de este Centro

2022

Todos los cursos están actualizados

La valoración media es superior a 3,7

Más de 50 opiniones en los últimos 12 meses

Este centro lleva 9 años en Emagister.

Materias

  • Memoria

Temario

"Mòdul 1: La gent gran. - La vellesa i l'envelliment: significat. - Les característiques i els canvis que es produeixen en la vellesa. - Els estereotips de la gent gran i quina repercussió tenen directament en les persones Mòdul 2: La memòria i els processos psicològics. - Introducció als processos psicològics. - La memòria com un dels processos psicològics. - La memòria: definició. - Funcions de la memòria. - Breu evolució històrica de l'estudi de la memòria per entendre les teories explicatives. - L'arquitectura de la memòria. - El funcionament de la memòria. Mòdul 3: Envelliment sa i memòria. - Els canvis cognitius en el procés d'envelliment. - Els processos cognitius i l'envelliment. - Envelliment i memòria. - L'envelliment sa i l'arquitectura de la memòria. - Les queixes subjectives de la memòria pròpies de la gent gran. - Mites de la memòria en les persones grans. Mòdul 4: L'entrenament de la memòria. - L'entrenament de la memòria: que són. - Programes d'entrenament de la memòria. - El mètode d'entrenament de la memòria de L. Israel. - El mètode d'entrenament de la memòria Bizouard. - El programa de memòria de l'Ajuntament de Madrid (UNAM). - Principis bàsics per confeccionar un taller de memòria amb gent gran sense deteriorament cognitiu. - Un exemple de programa: ""Si entrenem, recordem"". "

Más información

¿Necesitas un coach de formación?

Te ayudará a comparar y elegir el mejor curso para ti y a financiar tu matrícula en cómodos plazos.

900 49 49 40

Llamada gratuita. Lunes a Viernes de 9h a 20h.

Entrenament de la memòria en persones amb envelliment sa

85 € IVA inc.