Escola de formació en mitjans didàctics Stei

Escola de formació en mitjans didàctics Stei

Sobre el centro

L’Escola de Formació en Mitjans Didàctics Stei posa a disposició de tots els professionals de l’ensenyament una sèrie de cursos y preparacions per a oposicions. Els cursos es dediquen a l’aprenentatge de nous mètodes educatius i didàctics en diversos àmbits de formació. El centre ofereix tant cursos a distància com formacions presencials.

El 1977 neix el Sindicat de Treballadores i Treballadors-Intersindical de les Illes Balears com a unificació dels professionals dedicats al sector de l’educació. Es tracta d’un sistema democratitzat en tots els seus aspectes fonamentals. La institució posa al servei dels professors i professores, i treballadors del sector de l’educació, un professorat àmpliament qualificat i amb gran experiència en la formació en aspectes didàctics. Amb els cursos que ofereix l’Escola de Formació en Mitjans Didàctics Stei podràs especialitzar-te en un sector concret de l’aprenentatge o actualitzar els teus coneixements en una matèria determinada de forma òptima i eficaç.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Cursos destacados

Iniciación a la red de Internet
Escola de formació en mitjans didàctics Stei
  • Subvencionado a desempleados
  • Islas Baleares
  • Nivel básico
  • 69h

...una duración de 69 horas y tiene como objetivo que el estudiante conozca y se apropie de los servicios y aplicaciones de la Internet a nivel de usuario... Aprende sobre: Correo electrónico, Navegación por internet, Internet inicial... Ver más


Curso gratis
subvencionado por el Estado
Añadir al comparador