Escola Fp la Safor

Escola Fp la Safor

Sobre el centro

El centre concertat de Formació Professional La Safor posa a disposició de tothom qui vulgui estudiar una oferta formativa basada en Cicles Formatius de Grau Mig de Gestió Administrativa, de Jardineria i Floristeria i de Preimpressió Digital. A més disposa d’estudis de Cicle Formatiu de Grau Superior d’Educació Infantil i PQPI en Activitats Auxiliars en Vivers, Jardins i Centres de Jardineria. La durada dels estudis de Cicle Formatiu és de dos cursos escolars i la del PQPI és d’un curs escolar. Les tarifes varien segons els estudis que l’alumne vulgui cursar, però la mitja és d’uns 600 euros.


El centre de FP La Safor es troba situat a Beniarjó, a prop de Gandia i té com a objectiu oferir una formació completa i de qualitat. La institució disposa de tots els medis humans i tècnics per a assolir els seus objectius, des de un claustre de professors professional i apassionat per la seva feina d’educadors, fins a totes les instal•lacions necessàries per a facilitar l’estudi; com per exemple tres aules amb ordinadors (PC’s MAC’s i IMAC’s), laboratoris, un camp de pràctiques de jardineria, una aula d’audiovisuals, una biblioteca o dues aules d’educació infantil. A més, l’escola disposa de convenis de pràctiques per a facilitar a l’alumne la seva inserció laboral.

Más información
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Cursos destacados

  • Curso
  • Beniarjo
  • 48h

...Objetivo del curso: Utilización de nuevos sistemas de riego en jardinería. Dirigido a: Mayores de 18 años, relacionados en la jardineria y agricultura... Aprende sobre: Instalaciones de riego, Riego por aspersión, Riego por goteo... Ver más


Precio a consultar
Añadir al comparador