Escola de Música Municipal Casa Dels Nens

Escola de Música Municipal Casa Dels Nens

Sobre el centro

L'escola de música municipal Casa dels Nens ofereix un ampli ventall d’estils musicals, capacitats i cursos per a totes les edats. La seva oferta educativa es distribueix de la següent manera: cursos per a nens de 0 a 4 anys, de 5 a 18 anys, i majors de 18. Per als més petits són cursos d’estimulació afectiva a través de la veu i el contacte amb els pares i les mares. Per als majors de 18 anys l’oferta és la següent: possibilitat de formar part d’alguna de les agrupacions existents per aquells que ja saben tocar algun instrument, cursos en grups reduïts per aquells que es volen iniciar en la pràctica d’un instrument, i les agrupacions del Cor Maranta i l’Ensemble de flautes de bec.

Aquesta escola va iniciar la seva activitat el curs 1993-94 i ofereix educació musical per a nois i noies de 5 a 18 anys amb un nombre de 350 places. Els objectius de L'escola de música municipal Casa dels Nens són els següents: Concebre l’ensenyament musical al servei de la formació integral de les persones, facilitar eines d’aprenentatge musical bàsiques, facilitar l’accés a estudis professionalitzadors i promoure agrupacions musicals.

Más información
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Cursos destacados

Música per nadons i per als més petitons
Escola de Música Municipal Casa Dels Nens
  • Curso
  • Barcelona

...de Música per abans de néixer la mare podrà gaudir de cantar, d'escoltar..., i així adquirir elements per poder enriquir la seva comunicació mare-fill... Aprende sobre: Educación musical, Jardín de infancia, Per nens... Ver más


Precio a consultar
Añadir al comparador
Ver todos