Formació en recursos humans

En Reus

Precio a consultar

Descripción

  • Tipología

    Curso

  • Lugar

    Reus

Instalaciones y fechas

Ubicación

Inicio

Reus (Tarragona)
Ver mapa
Mª Aurelia Capmany, 4, 1-2, 43205

Inicio

Consultar

Preguntas & Respuestas

Plantea tus dudas y otros usuarios podrán responderte

¿Quién quieres que te responda?

Sólo publicaremos tu nombre y pregunta

Temario

Dins de l'àrea de RRHH, encara que no entra dins de les nostres activitats, al menys en un primer moment, el dur a terme selecció de personal, si que podem oferir alguns serveis de formació, així com de reestructuració de departaments.

  1. Qualitat i RRHH. Curs directament lligat amb els cursos de qualitat i que es poden impartir conjuntament, ja que la seva utilitat és evident donat que per implantar qualsevol sistema on han de participar persones és necessari tenir eines suficients per aconseguir-ne la seva col·laboració i bona predisposició.
  2. Els recursos humans, el capital de l'empresa. Curs adreçat a la Direcció de les empreses, per ajudar a aquesta a conèixer millor el de les persones dins de l'empresa i dels seus diferents rols.
  3. Com treballar en equip. Curs adreçat a totes aquelles persones que formen part d'un equip o estan obligades a treballar en equip per tal de que en surti el millor per a l'empresa i pels propis integrants. Sentir-se a gust treballant amb altres persones i fer que això es noti en la millora de la feina i en la consecució dels objectius.

Más información

¿Necesitas un coach de formación?

Te ayudará a comparar y elegir el mejor curso para ti, y podrás financiar tu matrícula en cómodos plazos.

900 64 94 94

Llamada gratuita. Lunes a viernes de 9h a 21h.

Formació en recursos humans

Precio a consultar