Formació superior en gestió cultural

Gestió cultural

UIC - Universitat Internacional de Catalunya
En Barcelona

6.300 
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Información importante

Tipología Master oficial
Lugar Barcelona
Duración 1 Año
Inicio Octubre
Créditos 60
 • Master oficial
 • Barcelona
 • Duración:
  1 Año
 • Inicio:
  Octubre
 • Créditos: 60
Descripción

T'agradaria adquirir competències per a la gestió d'empreses i institucions destinades a la gestió i promoció cultural? Si és així, Emagister.com et presenta el Màster Universitari en Gestió Cultural, una formació dissenyada i impartida per la Universitat Internacional de Catalunya. Estaràs capacitat per gestionar projectes culturals tant en l'àmbit públic com a privat.

Información importante

Orientación profesional

Instalaciones y fechas

Dónde se imparte y en qué fechas

Inicio Ubicación
Octubre
Barcelona
Inmaculada 22, 08195, Barcelona, España
Ver mapa
Inicio Octubre
Ubicación
Barcelona
Inmaculada 22, 08195, Barcelona, España
Ver mapa

Preguntas Frecuentes

· ¿Cuáles son los objetivos de este curso?

El Màster té l'objectiu de formar professionals capaços de coordinar tots els recursos necessaris per desenvolupar projectes culturals de divers contingut cultural. Aprendràs a gestionar els recursos financers, a implementar innovacions tecnològiques per a la difusió dels projectes culturals i a gestionar els recursos humans. Et formaràs també en tècniques de difusió i tècniques comercials per a un producte o servei cultural, adquiriràs habilitats comunicatives i et formaràs en el funcionament de les institucions i empreses del sector cultural. Adquiriràs una formació completa sobre el desenvolupament de les polítiques culturals i adquiriràs habilitats per fomentar el creixement de les activitats i serveis destinats a la cultura.

· ¿A quién va dirigido?

El Màster està destinat a titulats i professionals del sector de les arts i les humanitats que vulguin entrar al món de la indústria cultural i la gestió del patrimoni cultural. La formació té una durada d'un any lectiu i es realitza de manera presencial. Les classes s'impartiran en català, castellà i anglès per part d'un equip docent especialitzat en el sector.

· Requisitos

Titulació europea de grau o equivalent (Llicenciatura, diplomatura, ...etc.), homologat si ha estat concedit per una Universitat externa a l'Espai Europeu d'Educació.

· Titulación

Màster oficial universitari

Opiniones

4.0
Valoración del curso
100%
Lo recomiendan
4.8
excelente
Valoración del Centro

Opiniones sobre este curso

U
Un Exalumno
4.0 03/10/2013
Lo mejor: Buscava un postgrau oficial en gestió cultural i l'he trobat amb aquest. Per ara l'experiència és positiva.
¿Recomendarías este curso?:
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)

Opiniones sobre otros cursos de este centro

MUNDUS URBANO - Máster Erasmus Mundus en Cooperación Internacional y Desarrollo Urbano

C
Connor Cox
5.0 01/09/2012
Lo mejor: Crecí en la región metropolitana de Minneapolis-Saint Paul, en Minnesota, EE.UU. Asistí a la Universidad Estatal de Arizona y estudié Sostenibilidad, con énfasis en la arquitectura y el desarrollo urbano. En el 2010 comencé a trabajar para una empresa consultora en edificación sostenible en Phoenix, Arizona, especializada en la gestión de proyectos de edificios con certificación LEED. Mi objetivo es enfocar mi investigación en el desarrollo orientado al tránsito y espero poder comenzar una carrera en el área de planificación vial. El programa Mundus Urbano me ha brindado una oportunidad única para aprender sobre el desarrollo urbano en un contexto internacional e interdisciplinario.
A mejorar: Nada
¿Recomendarías este curso?:
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)

Gestió sanitària

M
Marta Guzmán Fernández
5.0 01/09/2011
Lo mejor: Un gran encert al meu parer el constitueix la possibilitat de realitzar pràctiques en centres hospitalaris. En el meu cas, he conegut una manera de gestionar diferent de la que estic acostumada i ha resultat molt interessant, a més a més d'haver conegut professionals de tots els camps de la gestió que mostren la seva feina i el seu dia a dia amb total naturalitat i transparència, la qual cosa és molt d'agrair.
¿Recomendarías este curso?:
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)

Gestión sanitaria

M
Marta Guzmán Fernández
5.0 01/09/2011
Lo mejor: Un gran acierto a mi entender es la posibilidad de realizar prácticas en centros hospitalarios. En mi caso, he conocido una manera de gestionar diferente de la que estoy acostumbrada y ha resultado muy interesante, además de haber conocido a profesionales de todos los campos de la gestión que explican su trabajo y su día a día con total naturalidad y transparencia, cosa que es muy de agradecer.
¿Recomendarías este curso?:
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)

Direcció d'empreses i sistemes de producció

F
Federico Peruccio
5.0 01/09/2011
Lo mejor: Els estudis en direcció d'empreses i sistemes de producció conjunten l'estudi en profunditat de la gestió d'empreses amb un conjunt d'experiències clau que t'ajuden a convertir-te en un gran professional: estar i conversar amb directius de fama internacional, realitzar pràctiques en empreses destacades de diferents sectors i enfrontar la problemàtica de l'international business i les solucions tecnològiques de darrera generació. A més, viure a dos països diferents i estudiar en dues prestigioses universitats com la UIC i el politècnic de Torino t'ajuda a veure el món des de dos punts de vista diferents i a constatar com un empresa és, especialment, el conjunt de persones que la formen.
¿Recomendarías este curso?:
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)
Ver todas
Pregunta a los Antiguos Alumnos qué les pareció.

Su experiencia te será de mucha ayuda para decidirte.

¿Qué aprendes en este curso?

Projecte cultural
Institucions i polítiques culturals
Instruments per a la gestió de la cultura
Societat i cultura en el S. XXI
Aspectes jurídics de museus i fundacions
Marketing cultural
Comunicació i informació cultural
Creació d'empreses culturals

Profesores

Marta Crispí Cantón
Marta Crispí Cantón
Directora

Doctora por la Universidad Autónoma de Barcelona. Licenciada en Geografía y historia por la Universidad de Barcelona (1991), especialidad en historia del arte. Facultad de humanidades de la Universidad Internacional de Catalunya (UIC).

Temario

a social de La Caixais s'estructura en 5 mòduls organitzats en 3 trimestres. El 4art i 5é mòdul estan dedicats a les pràctiques professionals i al projecte de fi de màster.
 • Mòdul 1. Bases teòrico-pràctiques per al gestor cultural
 • Mòdul 2. Eines per a la gestió cultural
 • Mòdul 3. Anàlisi i gestió de sectors culturals
 • Mòdul 4. Pràctiques en empresa
 • Mòdul 5. Projecte cultural

Información adicional

El cost de la matrícula de l'edició en anglès es lleugerament superior: 6.660 €.

Usuarios que se interesaron por este curso también se han interesado por...
Ver más cursos similares