La Salle-Universitat Ramon Llull

Grau en Ciències i Tecnologies de l'Edificació

La Salle-Universitat Ramon Llull
En Barcelona

2001-3000 €
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Información importante

Tipología Grado
Lugar Barcelona
Inicio Fechas a elegir
Créditos 240
  • Grado
  • Barcelona
  • Inicio:
    Fechas a elegir
  • Créditos: 240
Descripción

"El Grau en Enginyeria d'Edificació de La Salle és el primer grau d'aquesta especialitat que va ser aprovat a Catalunya, d'acord amb el nou marc europeu d'ensenyament superior, i un dels primers a tot Espanya. Abans del 2014, aquesta titulació substituirà a la carrera d'Arquitectura Tècnica en totes les universitats.

L'adequació dels programes formatius a les necessitats reals del mercat, obrint el ventall d'opcions laborals dels enginyers d'edificació a tots els agents del procés constructiu.

Es fa especial èmfasi, en totes les assignatures, en la tecnologia com a eina, en el rigor, professionalitat, ètica i honestedat, que són imprescindibles si volem millorar un sector que reclama una nova manera de fer per tendir a l'excel·lència.

Algunes assignatures s'imparteixen en anglès, perquè al finalitzar tinguis un adequat nivell que et permeti treballar a tot Europa."

Instalaciones (1) y fechas
Dónde se imparte y en qué fechas
Inicio Ubicación Horario
Fechas a elegir
Barcelona
Lluçanes, 41, 08022, Barcelona, España
Ver mapa
De dilluns a divendres
Inicio Fechas a elegir
Ubicación
Barcelona
Lluçanes, 41, 08022, Barcelona, España
Ver mapa
Horario De dilluns a divendres

A tener en cuenta

· ¿Cuáles son los objetivos de este curso?

La formació es basa en l'aprenentatge de la construcció i gestió d'obres i projectes. Capacita els titulats per treballar en qualsevol procés de construcció, des de l'estudi de la seva viabilitat i promoció fins a l'execució i posterior vida útil. El Pla d'Estudis incideix en els aspectes de gestió integral del procés constructiu, dels quals els titulats en Enginyeria d'Edificació han de ser els protagonistes. El primer curs d'Enginyeria d'Edificació i d'Arquitectura és comú, el que t'ajudarà a decidir què vols continuar estudiant sense canviar d'Universitat.

· Requisitos

Batxillerat amb PAU o CFGS, si estàs cursant una titulació universitària o ja tens una titulació universitaria, prova d'accés a la universitat per a més grans de 25 anys o per més grans de 45 anys. Si ets alumne de la Unió Europea o d'algun dels països o amb els que s'hagin subscrit acords internacionals aplicables a aquest respecte, has de complir els requisits acadèmics exigits en el sistema educatiu del país, en el que estan estudiant, per accedir a la Universitat i tramitar la homologació de la Prova d'Accés a la Universitat (PAU) a la UNED (www.uned.es).

Preguntas & Respuestas

Plantea tus dudas y otros usuarios podrán responderte

Opiniones

0.0
No valorado
Valoración del curso
88,5%
Lo recomiendan
3.9
fantástico
Valoración del Centro

Opiniones sobre este curso

No hay opiniones de este curso todavía
* Opiniones recogidas por Emagister & iAgora

¿Qué aprendes en este curso?

Edificació
Enginyeria quimica
Expressió gràfica
Geometría descriptiva
Anàlisi arquitectónic
Procès constructiu
Física
Matemàtiques
Instalacions
Estructures d'acer
Topografía
Dret en la construcció

Temario

Semestre 1

Geometria descriptiva
Matemàtiques
Expressió gràfica: Dibuix
Construcció I
Física
Eines informàtiques I

Semestre 2

Geometria descriptiva
Matemàtiques
Expressió gràfica: Dibuix
Història: Introducció a l'arquitectura
Anàlisi arquitectònic

Semestre 3

Introducció a les estructures
Química i geologia
Física II. Instal·lacions integrades
Construcció II
Expressió gràfica aplicada

Semestre 4

Introducció a les estructures
Legislació i normativa
Equips d'obra, instal·lacions i mitjans (portafolis)
Empresa: agents del procés constructiu
Arquitectura del segle XX
Eines informàtiques II
Expressió gràfica aplicada

Semestre 5

Estructures d'acer i formigó
Organització i control d'obra
Construcció III
Materials: normativa i control
Instal·lacions especials i de servei

Semestre 6

Estructures d'acer i formigó
Topografia
Organització i control d'obra
Detalls constructius: definició, representació i interpretació
Gestió urbanístic
Idioma modern
Instal·lacions especials i de servei

Semestre 7

Economia aplicada. Peritatges, valoracions i taxacions
Idioma modern avançat
Patologia, diagnosi i rehabilitació
Projecte final de grau
Gestió de projectes
Dret i administració en la construcció

Semestre 8

Eines informàtiques III (costos i amidaments)
Seguretat i prevenció
pràctiques externes
Projecte final de grau
Sostenibilitat i energies renovables


Per l’adequació del programa formatiu a les necessitats reals del mercat, obrint el ventall d’opcions laborals dels graduats en Ciències i tecnologies de l’Edificació a tots els agents del procés constructiu. Es fa especial èmfasi, en totes les assignatures, en el rigor, professionalitat, ètica i honestedat, que són imprescindibles si volem millorar un sector que reclama una nova manera de fer per l’excel·lència.
El claustre de professors i professionals, de gran prestigi, compaginen la docència amb l’activitat professional aportant la seva experiència pràctica en projectes emblemàtics a nivell internacional. El claustre (arquitectes, enginyers, arquitectes tècnics, economistes, advocats, etc.) aborda els continguts docents de forma transversal, elevant el nivell formatiu.
Troncalitat amb Arquitectura. A La Salle, els estudiants de Ciències i Tecnologies de l’Edificació i els d'Arquitectes realitzen el primer curs junts i treballen conjuntament, a nivell igualitari, al llarg de tots els estudis. Així es treballa l’exercici professional dels respectius títols tant en assignatures teòriques com pràctiques.
La vinculació amb el món empresarial. La relació constant Universitat– Empresa permet avaluar la qualitat, la consecució de les capacitats i competències exigides i adaptar el pla d’estudis a les necessitats de la construcció. Aquesta vinculació et permet realitzar pràctiques professionals, en els dos darrers cursos de la carrera, en despatxos professionals, promotores, constructores, administracions públiques, etc., on conviuràs en la teva vida activa i et facilitarà la inserció laboral.
Per la incorporació de la tecnologia i la innovació en el pla d’estudis, d’acord amb les necessitats de la societat actual i dels professionals del futur. Algunes assignatures s’imparteixen en anglès, perquè en finalitzar tinguis un adequat nivell que et permeti treballar a tota Europa.
Per la internacionalitat dels estudis. El treball conjunt amb alumnes i professors d’altres universitats d’arreu del món et donarà una visió de l’arquitectura en altres països i cultures per aplicar en els teus projectes internacionals. Els programes d’arquitectura i edificació a La Salle són internacionals perquè t’ofereixen una visió arquitectònica i cultural cosmopolita que et prepara per entendre les realitats de cada país.


Usuarios que se interesaron por este curso también se han interesado por...
Ver más cursos similares