UB - Universitat de Barcelona. Graus.

GRAU DE CRIMINOLOGIA

UB - Universitat de Barcelona. Graus.
En Barcelona

Precio a consultar
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Información importante

Tipología Título propio
Lugar Barcelona
Inicio Fechas a elegir
Créditos 240
  • Título propio
  • Barcelona
  • Inicio:
    Fechas a elegir
  • Créditos: 240
Descripción

Capacitar per a l'anàlisi sistemàtica i la descripció científica dels diversos fenòmens criminals en les societats actuals. Capacitar per conèixer amb profunditat els objectius principals de l'anàlisi criminològica: delinqüència, víctimes i controls socials. Formar en l'explicació científica del delicte a partir del coneixement i l'ús de les teories criminològiques que disposen d'aval empíric i de consens científic. Entrenar per a l'aplicació dels coneixements adquirits en l'anàlisi i la predicció dels riscos delictius en situacions socials i contextuals específiques. Entrenar en l'ús d'informació científica que permeti d'efectuar propostes eficients de prevenció, control i reducció de fenòmens criminals.

Información importante Instalaciones (1) y fechas
Dónde se imparte y en qué fechas
Inicio Ubicación
Fechas a elegir
Barcelona
Avda. de la Diagonal, 696, 08034, Barcelona, España
Ver mapa
Inicio Fechas a elegir
Ubicación
Barcelona
Avda. de la Diagonal, 696, 08034, Barcelona, España
Ver mapa

Preguntas Frecuentes

· Requisitos

Segons els estudis previs hi ha diferents vies per accedir als ensenyaments de grau de la UB. Pots consultar-les a Admissions a ensenyaments de grau. En el cas que hi accedeixis des de les proves d'accés a la universitat (PAU) o des d'un cicle formatiu de grau superior (CFGS), et recomanem que també visitis les pàgines següents de la Generalitat de Catalunya (Departament d'Economia i Coneixement, Universitats i Recerca), on trobaràs, permanentment actualitzades, les especificitats per a l'accés.

Opiniones

4.0
Valoración del curso
100%
Lo recomiendan
3.8
fantástico
Valoración del Centro

Opiniones sobre este curso

A
Anna Sanchez Martí
4.0 03/09/2016
Lo mejor: Profesores muy formados que trabajan en el ámbito y que tienen investigaciones y obras publicadas.
A mejorar: Poca práctica en general. Es un grado muy teórico porque solo hay un grupo de mañanas y está más lleno que las tardes. El número de gente en las clases hace difícil poder ir a juicios o laboratorios.
¿Recomendarías este curso?:
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)
Pregunta a los Antiguos Alumnos qué les pareció.

Su experiencia te será de mucha ayuda para decidirte.

* Opiniones recogidas por Emagister & iAgora

Logros de este Centro

Este centro lleva demostrando su calidad en Emagister
11 años con Emagister

¿Qué aprendes en este curso?

Criminología clásica
Criminología

Temario

La totalidad de los Grados propuestos por la Universitat de Barcelona (UB) contienen asignaturas de Formación básica (FB), Formación Obligatoria (OB), Formación Optativa (OT), además de prácticas externas obligatorias y un trabajo de final de grado de carácter, también, obligatorio.

Para conocer más información sobre el itinerario formativo, menciones, distribución y fechas de las asignaturas, podéis consultar en los PDFs anexos en cada página de grado:

Información adicional

Sensibilitat per les qüestions socials, la democràcia, l'estat de dret, la convivència en la diversitat i el benestar col·lectiu. Tolerància, innovació i esperit científic. Motivació per aprendre i renovar idees. Altruisme. Interès per professionalitzar-se en conceptes de seguretat, justícia i benestar, entenent que la seguretat, la modernització de les institucions i la convivència són fonamentals per al desenvolupament del país. Tenint en compte l'experiència de l'ensenyament, hi ha dos perfils clars: els estudiants de batxillerat amb un bon bagatge en matèries socials, humanístiques i tècniques, d'una banda, i els professionals amb aspiració d'aprendre, de renovar-se i de millorar la carrera professional.

Usuarios que se interesaron por este curso también se han interesado por...
Ver más cursos similares