UB - Universitat de Barcelona. Graus.

GRAU D'HISTÒRIA

UB - Universitat de Barcelona. Graus.
En Barcelona

Precio a consultar
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Información importante

Tipología Título propio
Lugar Barcelona
Inicio Fechas a elegir
Créditos 240
  • Título propio
  • Barcelona
  • Inicio:
    Fechas a elegir
  • Créditos: 240
Descripción

Proporcionar coneixements per a la comprensió del passat i de la configuració del present, fent-los comprensibles a altra gent; dels esdeveniments i els canvis en la humanitat en una dimensió històrica, espacial i cultural; dels mètodes d'anàlisi, incloent-hi l'examinació crítica de qualsevol font històrica, i l'ús de mitjans d'obtenció d'informació, com ara la informàtica; dels conceptes rellevants en recerca històrica, i de la consciència que els interessos i problemes històrics són susceptibles de canvi. Valorar críticament la història i el balanç de conjunt dels diferents períodes, processos i fets. Conèixer la contribució d'altres àrees, i la importància del treball en equips multidisciplinaris. Expressar-se clarament i coherentment, usant terminologia històrica, i tenir coneixements d'altres idiomes per enriquir la visió de la realitat. Oferir una formació completa, que incorpori al mercat laboral i que doni accés a estudis de màster i doctorat.

Información importante

Documentos

Instalaciones (1) y fechas
Dónde se imparte y en qué fechas
Inicio Ubicación
Fechas a elegir
Barcelona
Avda. de la Diagonal, 696, 08034, Barcelona, España
Ver mapa
Inicio Fechas a elegir
Ubicación
Barcelona
Avda. de la Diagonal, 696, 08034, Barcelona, España
Ver mapa

Preguntas Frecuentes

· Requisitos

Segons els estudis previs hi ha diferents vies per accedir als ensenyaments de grau de la UB. Pots consultar-les a Admissions a ensenyaments de grau. En el cas que hi accedeixis des de les proves d'accés a la universitat (PAU) o des d'un cicle formatiu de grau superior (CFGS), et recomanem que també visitis les pàgines següents de la Generalitat de Catalunya (Departament d'Economia i Coneixement, Universitats i Recerca), on trobaràs, permanentment actualitzades, les especificitats per a l'accés.

Opiniones

0.0
No valorado
Valoración del curso
93,8%
Lo recomiendan
3.8
fantástico
Valoración del Centro

Opiniones sobre este curso

No hay opiniones de este curso todavía
Pregunta a los Antiguos Alumnos qué les pareció.

Su experiencia te será de mucha ayuda para decidirte.

* Opiniones recogidas por Emagister & iAgora

Logros de este Centro

Este centro lleva demostrando su calidad en Emagister
11 años con Emagister

¿Qué aprendes en este curso?

Historia
Historia social

Temario

La totalidad de los Grados propuestos por la Universitat de Barcelona (UB) contienen asignaturas de Formación básica (FB), Formación Obligatoria (OB), Formación Optativa (OT), además de prácticas externas obligatorias y un trabajo de final de grado de carácter, también, obligatorio.

Para conocer más información sobre el itinerario formativo, menciones, distribución y fechas de las asignaturas, podéis consultar en los PDFs anexos en cada página de grado:

Información adicional

El perfil d'ingrés per als futurs estudiants és el propi de les ciències humanes i socials. És recomanable que l'alumnat hagi adquirit prèviament: Coneixements d'història, però també de disciplines com ara la filosofia, la literatura i la geografia. Un bon nivell d'expressió orals i escrites, com també de comprensió lectora, i una actitud analítica. Un nivell d'idioma estranger que permeti una bona comprensió de la bibliografia, i progressivament una comprensió del llenguatge parlat, com també de l'expressió oral. Familiaritat amb una llengua antiga, habitualment el llatí, sobretot si es té interès en el món antic o medieval. Habilitats bàsiques d'informàtica. És fonamental que l'elecció d'estudis en Història respongui a una inquietud de l'estudiant per les qüestions i el treball propis d'aquesta disciplina.