UB - Universitat de Barcelona. Graus.

GRAU DE FILOSOFIA

4.0 fantástico 3 opiniones
UB - Universitat de Barcelona. Graus.
En Barcelona

Precio a consultar
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Información importante

Tipología Título propio
Lugar Barcelona
Inicio Fechas a elegir
Créditos 240
  • Título propio
  • Barcelona
  • Inicio:
    Fechas a elegir
  • Créditos: 240
Descripción

Capacitar per comprendre i avaluar críticament diferents idees referents a la naturalesa de la realitat, als valors i a la nostra experiència, que tenen una funció important en la comprensió de l'ésser humà. Proposar la crítica i la reinterpretació de textos, l'estudi de temes que sorgeixen en la història de la filosofia, l'ús d'instruments procedents de la lògica formal, la construcció i l'avaluació d'arguments, la realització d'experiments mentals i la combinació ordenada de dades i d'indicis procedents de diverses fonts. Formar en l'estudi d'idees que tenen una aplicació general, per exemple, els conceptes d'existència, de veritat, de temps, de causalitat, de lliure albir, de la relació entre ment i cos, de Déu, de coneixement, de racionalitat, de significat, de deure, de bondat, de bellesa; qüestions que pertanyen a àrees específiques d'estudi, com ara el llenguatge, la ciència, la tecnologia, les ciències socials, la política, la llei, la societat, l'educació, la religió, la literatura i les arts, les matemàtiques o l'ètica aplicada.

Información importante

Documentos
  • Filosofia.pdf

Instalaciones (1) y fechas
Dónde se imparte y en qué fechas

Ubicación

Inicio

Barcelona
Ver mapa
Avda. de la Diagonal, 696, 08034

Inicio

Fechas a elegirMatrícula abierta

A tener en cuenta

· Requisitos

Segons els estudis previs hi ha diferents vies per accedir als ensenyaments de grau de la UB. Pots consultar-les a Admissions a ensenyaments de grau. En el cas que hi accedeixis des de les proves d'accés a la universitat (PAU) o des d'un cicle formatiu de grau superior (CFGS), et recomanem que també visitis les pàgines següents de la Generalitat de Catalunya (Departament d'Economia i Coneixement, Universitats i Recerca), on trobaràs, permanentment actualitzades, les especificitats per a l'accés.

Preguntas & Respuestas

Plantea tus dudas y otros usuarios podrán responderte

¿Quién quieres que te responda?

Sólo publicaremos tu nombre y pregunta

Opiniones

4.0
fantástico
Valoración del curso
100%
Lo recomiendan
3.8
fantástico
Valoración del Centro

Opiniones sobre este curso

B
Bernat Vilarrubia
4.0 15/09/2014
Lo mejor: Habilidades de pensamiento critico. Expresión escrita y expresión oral, comprensión Lectora.
A mejorar: Introducción de lenguas extranjeras.
¿Recomendarías este curso?:
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)
S
Sofía Fundora Quintela
Opinión verificada
3.0 13/10/2012
Lo mejor: El temario es bastante amplio, se tocan muchos temas por encima para después poder profundizar cada uno en lo que más le interese.
A mejorar: Nada.
¿Recomendarías este curso?:
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)
A
Antiguo alumno
Opinión verificada
5.0 14/09/2007
Lo mejor: La cursé hace 15 años y personalmente creo que el plan de estudios, la metodología y la organización eran mejores que ahora con el plan Boloña. Los profesores eran excelentes, tenían un muy buen nivel.
A mejorar: Nada.
¿Recomendarías este curso?:
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)
* Opiniones recogidas por Emagister & iAgora

Logros de este Centro

Este centro lleva demostrando su calidad en Emagister
13 años con Emagister

¿Qué aprendes en este curso?

Filosofía
Filosofía clásica

Temario

La totalidad de los Grados propuestos por la Universitat de Barcelona (UB) contienen asignaturas de Formación básica (FB), Formación Obligatoria (OB), Formación Optativa (OT), además de prácticas externas obligatorias y un trabajo de final de grado de carácter, también, obligatorio.

Para conocer más información sobre el itinerario formativo, menciones, distribución y fechas de las asignaturas, podéis consultar en los PDFs anexos en cada página de grado:

Información adicional

Interès cultural ampli i curiositat general per tots els aspectes del saber. Interès a desenvolupar habilitats de tipus lògic i argumentatiu, domini del llenguatge, capacitat de reflexió i d'anàlisi. Gust per la lectura i el treball amb textos, l'estudi teòric de problemes abstractes i la discussió i el debat. Interès a desenvolupar la creativitat en l'àmbit de les idees, l'esperit crític i la capacitat de situar qüestions en contextos nous i menys coneguts. L'estudi de la filosofia es considera també molt adequat per als estudiants que ja han cursat o estan acabant de cursar algun altre estudi universitari, per exemple, una carrera de ciències, i vulguin completar la formació aprofundint aspectes de fonamentació, transversals, interdisciplinaris o d'interès teòric general.

Compara para elegir mejor:
Ver más cursos similares