Holos Salut íntegra

Holos Salut íntegra

Sobre el centro

Holos Salut íntegra

El centre de salut Holos es dedica al servei i la investigació de la salut física, mental, energètica i espiritual. La formació que ofereixen es basa en una teoria demostrada de manera pràctica i l’aplicació d’aquesta teoria entre els alumnes, raó per la qual aquests adquireixen un coneixement complet. Imparteixen formació en Kinesiologia en diferents nivells i àmbits, en Reiki, en PNL(Programació Neurolingüística) en nivell Practitioner, que és el primer nivell d’aprenentatge, en Teràpia Gestalt, la qual es centra en el present, i en Narrativa Terapèutica, on els alumnes aprenen a veure la seva vida com si fossin els narradors de la mateixa.

Holos Salut íntegra va començar la seva activitat l’any 1979 a Tarragona amb un grup de persones preocupades per la salut des d’un punt de vida global que consideren el ser humà com una unitat (Holos) i utilitzen diverses eines per treballar: medicina, homeopatia, pedagogia, kinesiologia, ciències orientals i tècniques modernes entre altres. El principal objectiu del centre és ajudar a desenvolupar el potencial de cada persona que acudeixi, i amb els seus cursos de formació ensenyar als alumnes els seus coneixements.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Cursos destacados

  • Curso
  • Tarragona
  • 36h - 6 Días

...Transformar les teves limitacions en oportunitats - Unir el cor i la ment, desenvolupant la intuïció - Aprendràs a ser el teu propi guia... Aprende sobre: Creixement personal... Ver más


470 
IVA inc.
Añadir al comparador

Profesores

Jordi Mauri
Jordi Mauri
Psicòleg. Director centre Holos

Rosa Figueres
Rosa Figueres
Metge i homeòpata. Directora centre Holos