Jordi i Montserrat Milian Batista

Jordi i Montserrat Milian Batista

Sobre el centro

Montse Milian ofereix formació, xerrades, tallers i assessorament a particulars, comerciants i empresaris sobre Astrologia Xinesa i Feng Shui Tradicional. Aquesta formació resulta molt útil a l'hora de construir o reformar un habitatge, decorar una habitació o preparar un espai per a estudiar o per a un nadó.

Aquestes xerrades i tallers ofereixen conceptes bàsics per a trencar amb els tòpics i les supersticions i entendre què són i perquè poden esdevenir una eina personal el Feng Shui i l'Astrologia Xinesa. Algunes xerrades s'ofereixen de forma desinteressada a centres culturals i espais socials amb l'objectiu de divulgar els coneixements que han arribar fins avui en dia des dels nostres ancestres.

A més, a la pàgina web i bloc de la Montse Milian trobaràs informació sobre totes les matèries que ella toca i els serveis que ofereix, així com un espai de reflexions i consells pràctics que els interessats fàcilment podran provar i dur a terme.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Cursos destacados

CURSO DE DANZA BUTOH
Jordi i Montserrat Milian Batista
  • Curso
  • Barcelona
  • Nivel básico
  • 30h - 3 Meses

...que ofrece un nuevo lenguaje corporal a través del teatro, la danza y la perfomance. El intérprete de Butoh desarrolla una gran capacidad imaginativa explorando... Aprende sobre: presencia escenica, Maquillaje en el Butoh, Técnicas de energía... Ver más


138 
IVA inc.
Añadir al comparador
Feng Shui i Meditació
Jordi i Montserrat Milian Batista
  • Eventos
  • Barcelona
  • Nivel básico
  • 2h - 1 Día

...T'informarem si queden places i, si és així, hauràs de formalitzar la inscripció abonant l'import de la matrícula. Què podem modificar a la nostra vivenda... Aprende sobre: Feng shui... Ver más


20 
IVA inc.
Añadir al comparador

Profesores

Jordi Milian Batista
Jordi Milian Batista
Coach i coreògraf

Compta amb una dilatada experiència com a coach per a professionals. És director, coreògraf i creador de dansa i butoh i cofundador de la companyia de dansa Gata Titània. També, professor d'arts corporals i dansa a diverses escoles d'art dramàtic, acadèmies de ball i agències de models. Ha impartit tallers a persones afectades d'esclerosi múltiple, fibromiàlgia i fatiga crònica per a la Fundació "la Caixa", Caixabanc i Crèdit Andorrà.

Montserrat Milian Batista
Montserrat Milian Batista
Consultora de Feng Shui tradicional

És consultora de Feng Shui tradicional. Ha estudiat Feng Shui amb Silvestre Pérez Pérez i Natividad Pérez Domingo, pioners a Espanya d’aquesta disciplina, i Astrologia Xinesa (Ba Zi) amb el Mestre Joseph Yu, considerat el número u en aquesta matèria. És llicenciada en Filologia per la Universitat de Barcelona i postgraduada en Direcció de l'Empresa per la Universitat Pompeu Fabra.