l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Vic

l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Vic

Sobre el centro

L’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Vic organitza tot un seguit de cursos i de formacions relacionats amb qüestions de dret i de justícia dirigits a aquells que hi estiguin col·legiats i, per tant, disposin dels estudis de dret universitaris. El col·legi anuncia de forma periòdica diferents formacions; per exemple, ha organitzat recentment unes jornades de Dret de família, un curs de Dret canònic o un altre curs sobre la Retribució de socis i administradors de societats. Tots els cursos i jornades solen durar uns quants dies i solen cursar-se presencialment o per videoconferència. Per als col·legiats sol ser més barat; les Jornades de Dret de família costava per als col·legiats presencialment 30€ i per videoconferència 50€. En canvi, per videoconferència als no col·legiats valia 100€. Els cursos tenen lloc a diferents col·legis d’advocats de Catalunya.

Són més de 130 anys de trajectòria els que avalen l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Vic, que va néixer el 1882. La corporació vigatana, al través de tots aquests anys, ha viscut diferents dates clau: l’any 1899 va deixar d’estar en funcionament fins a la seva restauració, l’any 1930. Va viure llavors la Segona República, el Franquisme i, fins ara, el nou període democràtic.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Cursos destacados

Administradors Concursals
l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Vic
  • Curso
  • Vic
  • 20 Días

...Presentació del cas pràctic. Presentació metodologia fulls de treball. Inici Cas Pràctic. Causes de les crisis. Estratègia concursal Gènesi del procés concursal... Aprende sobre: Derecho empresarial, Derecho concursal... Ver más


Precio a consultar
Añadir al comparador