Lectures al Jardí

Lectures al Jardí

Sobre el centro

Els tallers que s'imparteixen a Lectures al Jardí són jornades de dues hores de duració on s'imparteixen coneixements específics sobre matèries que tenen relació directa o indirecta amb el sector editorial. Són tallers d'interès per aquells que es troben en el procés de creació d'una novel·la o bé l'hagin acabat i necessitin feedback.
Aquests tallers són impartits per professionals del sector de l'editorial, la qual cosa permet una relació directa entre alumne i professor a l'hora d'interactuar.
Fins ara s'ha realitzat tallers sobre Marketing per a escriptors, Edició digital i noves oportunitats o Funcions de l'Agent Literari.
Lectures al jardí és una iniciativa destinada al networking i a la prestació de serveis entre escriptors, amb jornades trimestrals de clubs de lectura i tallers literaris. Està destinat a aquells que escriuen una novel·la i necessiten compartir-la o fer partícips a altres escriptors d'aquest procés de creació.
La fundadora de Lectures al Jardí és Rosa Mena, que juntament amb Rosa Sala va decidir crear aquesta entitat al 2010 per tal d'establir sinergies entre lectors i professionals.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Cursos destacados

  • Eventos
  • Barcelona
  • Nivel básico
  • 2h - 1 Día

...escritores noveles con la autoedición, la edición cofinanciada, la letra pequeña de los contratos de edición. El agente literario: la nueva figura del... Aprende sobre: Creación literaria, Agentes literarios, Talleres de escritura... Ver más


14 
IVA inc.
Añadir al comparador
Ver todos

Profesores

Roser Herrera
Roser Herrera
Directora de la agencia literaria Letras Propias

Roser Herrera es licenciada en Derecho por la Universidad de Barcelona. Además de ejercer el derecho, ha impartido clases de escritura creativa y novela varias escuelas literarias. Está especializada en edición profesional así como en editing, revisión y análisis de textos por la. En el 2011 fundó la Agencia Literaria Letras propias. En esta agencia aúna sus conocimientos legales y de edición apostando por una nueva figura del agente en estos tiempos editoriales tan cambiantes: el agente que ofrece un apoyo integral al autor desde el momento en que éste está trabajando en su obra