Can Manetes

Can Manetes

Sobre el centro

Can Manetes és una botiga i taller d’artesania que imparteix cursos, tant per a adults com per a nens, relacionats amb el ganxet, el punt, el “trapillo” i la bijuteria. Els tallers acostumen a ser d’un o dos dies de duració, i els materials ja solen venir inclosos en el preu. Podràs aprendre, per exemple, a realitzar guants, bufandes i altres peces de roba amb la tècnica del ganxet. També hi ha tallers especialitzats en una època de l’any. Per al Nadal, Can Manetes sol ensenyar-te a fer borles i garlandes per a l’arbre de Nadal a través de tècniques vàries, com el patchwork, o a crear tests de plantes a partir del sistema découpage. A més a més, aquest centre també ofreix cursos breus a grups particulars; per exemple, sol preparar tallers senzills per a festes d’aniversari.

Can Manetes està situat a Mataró, a la província de Barcelona. A part dels múltiples tallers que ofereix, a la botiga hi podràs trobar un munt de productes de bijuteria, com bolsos, arracades, collarets, anells o polseres. També hi ha una secció dedicada als bebès, en la qual destaquen productes fets a mà com el pitet o el porta-xumets.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Cursos destacados

Curso de Mosaico
Can Manetes
  • Curso
  • Mataró
  • 1 Mes

...Cualquier persona que quiera iniciarse o profundizar y perfeccionar dentro del mundo del mosaico. Temario adaptado al nivel del alumno! Trabajos prácticos... Ver más


35 
IVA inc.
Añadir al comparador
Ver todos