Il•Lustre Col•Legi d'advocats i Advocades de Tortosa

Màster d'Accés a l'Advocacia

Il•Lustre Col•Legi d'advocats i Advocades de Tortosa
En Tortosa y Tarragona

3.500 
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Información importante

Tipología Master
Lugar En 2 sedes
Horas lectivas 1500h
Descripción


Dirigido a: Als llicenciats en dret. Als estudiants de dret que no tinguin pendents més de 3 assign. o 27 crèdits per obtenir la llicenciatura. Als llicenciats en dret per qualsevol universitat estrangera amb títol homologat.

Instalaciones (2) y fechas
Dónde se imparte y en qué fechas
Inicio Ubicación
Consultar
Tarragona
C. de l'Escorxador, s/n, Tarragona, España
Ver mapa
Consultar
Tortosa
Pza. Estudis, 4, 2on, 43500, Tarragona, España
Ver mapa
Inicio Consultar
Ubicación
Tarragona
C. de l'Escorxador, s/n, Tarragona, España
Ver mapa
Inicio Consultar
Ubicación
Tortosa
Pza. Estudis, 4, 2on, 43500, Tarragona, España
Ver mapa

Preguntas & Respuestas

Plantea tus dudas y otros usuarios podrán responderte

¿Qué aprendes en este curso?

Oficial de justicia

Temario

Presentació

El Màster organitzat per la Facultat de Ciències Jurídiques de la URV i els Il·lustres Col·legis d'Advocats de Tarragona, Reus i Tortosa, constitueix l'Escola de Pràctica Jurídica necessària per l'exercici de l'advocacia en l'àmbit del torn d'ofici, servei d'orientació jurídica i assistència lletrada als detinguts.

Objectius

Dotar als llicenciats en Dret de les eines i recursos pràctics necessaris per capacitar-los en les habilitats, destreses, actituds i coneixements imprescindibles per a iniciar-se en l'exercici de la professió d'advocat amb eficàcia, responsabilitat, seguretat i respecte a la deontologia, per afrontar amb seguretat els problemes als que hauran de donar resposta en la pràctica diària, alhora que es vol capacitar-los per a què puguin incorporar-se als serveis del torn d'ofici, d'assistència al detingut i en el d'orientació jurídica de qualsevol Col·legi d'Advocats de Catalunya, sense la necessitat de complir amb dos anys de passantia.

Programa

La formació jurídica que s'imparteix és pràctica, potenciant la formació dels llicenciats en dret per assegurar la qualitat del servei jurídic que presten als seus clients. El curs es divideix en pràctiques internes i externes.

  • Les pràctiques internes tenen la finalitat de conèixer les obligacions administratives i fiscals dels advocats, els serveis que li ofereix el seu col·legi d'advocats, les formes d'organització del despatx i les normes deontològiques, dotar als llicenciats de les tècniques oratòries, escrites i d'actuació professional que permetin afrontar amb major possibilitats d'èxit les comparecencies i actuacions que hauran de realitzar davant dels Tribunals, aprenentatge que es complementa amb l'anàlisi pràctic dels procediments i institucions jurídiques, utilitzant expedients reals i plantejant supòsits fàctics.
  • Les pràctiques externes consistents en la realització de pràctiques a Jutjats i Tribunals, despatxos professionals d'Advocats, Registres i Notaries i amb l'assistència a Centres penitenciaris, dependències dels cossos de seguretat i en l'acompanyament a les guàrdies dels advocats.

Titulació

Els alumnes que superin el curs obtindran el títol corresponent a un màster propi de la URV i la superació dels continguts necessaris per realitzar la prova d'aptitud professional, necessària per a incorporar-se als serveis del torn d'ofici, d'assistència al detingut i d'orientació jurídica de qualsevol Col·legi d'Advocats de Catalunya.

Información adicional

Observaciones: 60 crèdits ECTS

Usuarios que se interesaron por este curso también se han interesado por...
Ver más cursos similares