EMAGISTER CUM LAUDE
   Curso actualmente no disponible
   UB - Universitat de Barcelona

   Màster Erasmus Mundus en Salut, biotecnologia i computació

   UB - Universitat de Barcelona
   En Barcelona ()

   8.000 
   ¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
   ¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

   Información importante

   Tipología Master oficial
   Duración 2 Años
   Créditos 60
   • Master oficial
   • Duración:
    2 Años
   • Créditos: 60
   Descripción

   Estudiants involucrats en estudis universitaris de Salut, Biotecnologia i computació, en Màsters i programes doctorals. Els estudiants que participin en aquest màster aprendran a millorar el seu coneixement de la salut humana i a dissenyar eines innovadores per treballar en un programa d’investigació que associï els següents camps: Investigació clínica, Biotecnologia Nano/Molecular, Salut Mediambiental/Animal, i matemàtiques computacionals. L’innovador programa en Salut, Biotecnologia i Computació està basat en la mobilitat dels estudiants i dels seus professors, d’aquesta manera s’intercanvien experiències i s’estableix un comú i elevat nivell de qualitat en l’educació, la formació i la investigació.

   Información importante

   Orientación académica y profesional

   A tener en cuenta

   · Requisitos

   Haver completat el Grau en ciències (B.Sc o una altra carrera reconeguda equivalent a 180 ECTS) i un primer any del Màster en Ciència (MSc o un altre títol nacional reconegut equivalent a 60 ECTS), amb una nota mínima de “B” en l’escala de puntuació ECTS (mínim del 70%). L’interessat ha de demostrar que la seva titulació té un reconeixement internacional reconegut equivalent a un B.Sc + 1 any de Màster. L’equivalent acadèmic podrà ser atribuït en base a la seva experiència professional. Els estudiants de Salut i Biotecnologia hauran de tenir un nivell fluït d’anglès.

   Preguntas & Respuestas

   Plantea tus dudas y otros usuarios podrán responderte

   Opiniones

   5.0
   Valoración del curso
   100%
   Lo recomiendan
   4.2
   fantástico
   Valoración del Centro

   Opiniones sobre este curso

   V
   Victor Jeannot
   5.0 01/09/2011
   Lo mejor: A la facultat de farmàcia els professors em van parlar d'aquest màster. L'aspecte humà d'aquests estudis d'elit internacional et dona l'oportunitat d'estar en contacte amb molta gent interessada en els mateixos interessos professionals. També et permet un programa de pràctiques ambiciòs des del primer semestre a Barcelona.
   A mejorar: Res.
   ¿Recomendarías este curso?:
   ¿Te ha ayudado esta opinión? (0)
   * Opiniones recogidas por Emagister & iAgora

   Logros de este Centro

   2019
   2017
   Este centro lleva demostrando su calidad en Emagister
   11 años con Emagister

   ¿Cómo se consigue el sello CUM LAUDE?

   Todos los cursos están actualizados

   La valoración media es superior a 3,7

   Más de 50 opiniones en los últimos 12 meses

   Este centro lleva 11 años en Emagister.

   ¿Qué aprendes en este curso?

   Bioquímica
   Biotecnología
   Biofísica
   Biología
   Farmacia
   Salut
   Investigació clínica
   Matemàtiques computacionals
   Computació
   Salut mediambiental

   Temario

   • Durant el primer semestre, els estudiants rebran cursos avançats en diferents camps científics, en funció de la seva carrera anterior: Investigació clínica, Salut mediambiental i animal, biotecnologia molecular, matemàtiques computacionals.
   • El segon semestre estarà dedicat a passar 9 mesos en un projecte d’investigació conjunta, en què es contactarà amb dos estudiants provinents de dos camps científics diferents amb la intenció de solucionar un únic problema.
   • El Consortium Scientific Comitté organitza cada any l’Escola d’estiu en Salut, Biotecnologia i Computació, un programa que uneix estudiants, professorat, científics i professionals mèdics de tot Europa. Durant l’esdeveniment es presenten i discuteixen investigacions i descobriments clínics en les diferents fases del procés “bentch to bedside”. Durant 2 escoles d’estiu, els estudiants seguiran un esquema de mobilitat que els permetrà 2 estades en 2 universitats col·aboradores que treballin en el mateix camp d’inve

   Compara para elegir mejor:
   Ver más cursos similares