Màster oficial en Visió per Computador i Robòtic

VIBOT – Erasmus Mundus Màster en Visió per Computador i Robòtica

Universitat de Girona. Masters Erasmus Mundus
En Girona

8.000 
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Información importante

Tipología Master oficial
Lugar Girona
Duración 2 Años
Inicio Octubre
Créditos 120
 • Master oficial
 • Girona
 • Duración:
  2 Años
 • Inicio:
  Octubre
 • Créditos: 120
Descripción

Tens formació superior en enginyeria o arquitectura i t'agradaria ampliar els teus coneixements en el camp de les aplicacions de la robòtica? Si és així, Emagister.com t'ofereix el VIBOT - Erasmus Mundus Master en Visió per Computador i Robòtica, una formació impartida per 3 universitats europees entre les quals es troba la Universitat de Girona.

Información importante

Orientación académica y profesional

Instalaciones y fechas
Dónde se imparte y en qué fechas
Inicio Ubicación
Octubre
Girona
Carrer Pic de Peguera, 15, 17003, Girona, España
Ver mapa
Inicio Octubre
Ubicación
Girona
Carrer Pic de Peguera, 15, 17003, Girona, España
Ver mapa

Preguntas Frecuentes

· ¿Cuáles son los objetivos de este curso?

Aquest objectiu del Màster és que els alumnes perquè puguin accedir a professions a l'àrea de la robòtica, visió per computador o processament d'imatges i imatges mèdiques. La formació explica també amb una part investigadora ja que el camp de la robòtica es troba en constant canvi. Aprendrà a identificar les necessitats de les empreses i la indústria per poder aplicar solucions a partir del coneixement de la robòtica i la visió per computador. Et formaràs en sistemes tecnològics i coneixeràs les diferents eines de suport a aquests sistemes.

· ¿A quién va dirigido?

El Màster està destinat a professionals que vulguin implementar els avantatges de la visió per computador i la robòtica en empreses de recerca o en laboratoris. La formació es realitza de manera presencial a les diferents universitats. L'alumne haurà de poder acreditar un bon nivell d'anglès ja que el Màster s'imparteix íntegrament en aquest idioma. Disposaràs d'un material didàctic de qualitat i amb eines docents totalment actualitzades.

· Requisitos

El candidat haurà de demostrar que els assoliments a la seva primera universitària han estat brillants, equivalents al First Class del Regne Unit, bé en els camps d’enginyeria electrònica, electrònica, informàtica, matemàtica, robòtica, física o enginyeria industrial. Coneixement de l’idioma: el curs s’impartirà en anglès i els candidats han de tenir com a mínim els següents nivells: TOEFL: 550 (Ordenador: 213) o IELTS: 6.5 (mirar la taula d’equivalències). Els factors més importants per fer aquest màster són la motivació i la importància en el seu desenvolupament professional

· Titulación

Master Erasmus

Opiniones

5.0
Valoración del curso
100%
Lo recomiendan
4.8
excelente
Valoración del Centro

Opiniones sobre este curso

S
Soumya Swayamjyoti
5.0 01/09/2012
Lo mejor: Em van concedir el premi SNF de la Swiss National Science Foundation per cursar els estudis de Doctorat a l’Escola Politècnica Federal de Zurich. Aquesta institució, més coneguda com ETH (per les seves sigles en alemany) està considerada com la millor Universitat tecnològica d’Europa Continental (entre els seus alumnes hi ha 21 guanyadors del premi Nobel; el més distingit és Albert Einstein). Durant la meva investigació de títol, tant pel Doctorat com pel Màster, Swayamjyoti he treballat amb diferents investigadors de renom que treballen a la ETH Zurich, al Paul Scherrer Institut, a la Universitat de Standford i a la Universitat de Stuttgart. Les meves investigacions se centren en la simulació atomística i Ab- Initio i en el modelatge de materials. A més, vaig participar en les Assemblees Generals d’Alumnes Erasmus Mundus, EMA a Budapest (2011) i Praga (2012) com a representant del programa. He col·laborat en l'organització de la seu per a la Assemblea General EMA, que es va celebrar a Barcelona l’any 2013, gràcies a la coordinació de la UPC de Barcelona.
¿Recomendarías este curso?:
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)
S
Soumya Ghose
5.0 01/10/2008
Lo mejor: Des dels primers dies dels meus estudis en aplicacions informàtiques a la India vaig sentir-me motivat per investigar en el camp del processament d'imatges i reconeixement de patrons. El màster proporciona confiança als investigadors i el potencial per portar a terme una investigació independent. A més és molt enriquidor estudiar a tres països diferents amb les seves estructures culturals i socials. Molts del nostre grup han assolit càrrecs de responsabilitat a diferents laboratoris d'investigació a Europa, Australia y EE.UU. Jo mateix he aconseguit una plaça de doctorat en el camp d'anàlisi d'imatges del càncer. És un programa de col·laboració entre dues de les universitats participants en el màster: Borgonya i Girona.
¿Recomendarías este curso?:
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)

Opiniones sobre otros cursos de este centro

EMTM - Màster Europeu en Direcció Turística

L
Laura C.
4.0 19/10/2015
Lo mejor: Este máster me ha aportado muchos conocimientos en referencia a este sector tan complejo y diverso. Además, me ha dado la oportunidad de conocer diferentes puntos de vista gracias a las habilidades del profesorado.
A mejorar: Nada
¿Recomendarías este curso?:
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)

EMTM - Màster Europeu en Direcció Turística

S
Sònia Guasch
4.5 21/09/2015
Lo mejor: Este Máster abre un abanico muy amplio de posibilidades, tanto académicas como futuras lineas de investigación. La experiencia ha sido muy satisfactoria.
A mejorar: Nada
¿Recomendarías este curso?:
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)

EMTM - Màster Europeu en Direcció Turística

M
Montse V.
4.0 14/09/2015
Lo mejor: Experiencia muy recomendable y enriquecedora. Ha sido un año increíble gracias al profesorado de la UdG y, en general, a todos mis compañeros
A mejorar: Nada
¿Recomendarías este curso?:
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)
Ver todas
Pregunta a los Antiguos Alumnos qué les pareció.

Su experiencia te será de mucha ayuda para decidirte.

¿Qué aprendes en este curso?

Visio
Robótica
Ingeniería industrial
Control de procesos
Procés de signes digital
Introducció al procés d’imatges
Sensors i digitalització
Enginyeria de software
Matemàtiques aplicades
Cultura francesa
Autonomía robótica
Probabilitat robòtica
Segmentació i interpretació
Percepció visual
Anàlisi d’imatge mèdica
Anàlisi avançat d’imatge
Seguiment i fusió de multi-sensors
Imatge i control a temps real
Projectes de robòtica
Cultura local

Profesores

Marc Carreras
Marc Carreras
Professor

B.S. degree in Industrial Engineering (1998) and PhD in Computer Engineering (2003) from the University of Girona. Associate professor at the Computer Engineering Department at the University of Girona. Member of the Computer Vision and Robotics research group (VICOROB), working in the Underwater Robotics Research Centre (CIRS).

Rafael Garcia
Rafael Garcia
Professor

Dr. Rafael Garcia is the founder and director of the Underwater Vision Lab (UVL), which is part of the Computer Vision and Robotics Group in the Department of Computer Architecture at the University of Girona (Spain). His main research interests are underwater robotics and computer vision. Dr. Garcia is particularly interested in how to make unmanned underwater vehicles sense their environment to carry out autonomous surveys of the ocean floor.

Xavier Lladó
Xavier Lladó
Professor

I received the B.S. degree in Computer Science (1999) and the the PhD in Computer Engineering (2004) from the University of Girona. From 2004 until 2006, I was working as a Post-doctoral Research Assistant in the Department of Computer Science at Queen Mary, University of London. Currently, I'm an Associate Professor in the VICOROB Group at the University of Girona. My research interests are in the fields of Image Processing, Pattern Recognition and Computer Vision. I'm a member of the IEEE

Temario

Semestre 1: Universitat de Burgundy

 • Procés de senyal digital
 • Introducció al processament d’imatges
 • Sensors i digitalització
 • Enginyeria de software
 • Matemàtiques aplicades
 • Cultura francesa


Semestre 2: Universitat de Girona

 • Probabilitat robòtica
 • Robots autònoms
 • Segmentació d’escenes i interpretació
 • Percepció visual
 • Anàlisi de la imatge mèdica
 • Cultura Local


Semestre 3: Heriot-Watt University

 • Anàlisi avançat de la imatge
 • Seguiment i fusió de multi-sensors
 • Imatge i control a temps real
 • Projecte de robòtica
 • Cultura Local


Semestre 4: S’impartirà en una de les institucions col·laboradores.

 • Projecte MSC (M)

Información adicional

Sol·licituds per a la Categoria A Beques: 15 de Gener
Sol·lcituds per a la Categoria B Beques: 15 de Gener
Reunió de selecció: Gener
Notificació de la llista de pre-seleccionats: 15 de Febrer
Decisió final del EACEA: 30 d'Abril

Usuarios que se interesaron por este curso también se han interesado por...
Ver más cursos similares