Mecarapid EMAG1

Mecarapid EMAG1

Sobre el centro

Meca-Ràpid és un centre d’estudis que ofereix cursos de mecanografia, informática, classes de reforç universitari de matemàtiques, fonaments físics i assignatures d’empresarials; així com preparació d’oposicions a l’Administració de Justícia i prova d’informàtica o mecanografia de qualsevol oposició. Dins de l’oferta informàtica es pot trobar distints programes: Ofimàtica (no iniciats i iniciats); El món d’Internet al teu abast; Curs presentació de treballs per estudiants (Estiu); Curs preparació oposicions.

Aquest centre, nascut a Girona l’any 1979, va portar un sistema revolucionari en la forma d’aprendre mecanografia, taquigrafia i practiques d’oficina /tècniques de secretariat. Jesús Planella i Arnau va aplicar un sistema d’ensenyament audiovisual (meca-ràpid E.E.E.S.A. ®) , donant pas a E.M.A.G.1 (Estudi Mecanogràfic Audiovisual Gironí). Des d’aleshores ha ampliat la formació per respondre a les necessitats estudiantils de més usuaris. L’equip docent està plenament qualificat i especialitzat en les formacions que imparteixen. A més a més, el centre compta amb un aula de reforç escolar i psicopedagogic per ensenyar tècniques d’estudi a tot aquell que ho necessite.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Cursos destacados

  • Curso
  • A distancia

...Objetivo del curso: Cursos de 100 a 520 pulsacions per minut. Garantía d'aprenentatge. Dirigido a: Curso para niños a partir de 8 años. Curs per nens a partir de 8 anys... Aprende sobre: Per nens... Ver más


210 
IVA exento
Añadir al comparador
Ver todos

Profesores

Xevi Planella Morató
Xevi Planella Morató
Director del Centre i coordinador mecanografia