Mindfulness per a educadors

Curso

A Distancia

149 € IVA inc.

Más información

¿Necesitas un coach de formación?

Te ayudará a comparar y elegir el mejor curso para ti y a financiar tu matrícula en cómodos plazos.

900 49 49 40

Llamada gratuita. Lunes a Viernes de 9h a 20h.

Descripción

  • Tipología

    Curso

  • Metodología

    A distancia

  • Horas lectivas

    40h

"Una de les definicions més utilitzades del mindfulness és la que ens ofereix Jon Kabat-Zinn: “la consciència que sorgeix quan prestem atenció de forma intencionada, al moment present, sense jutjar”.



Significa desenvolupar l'habilitat de prestar atenció a la nostra experiència moment a moment d'una forma particular: amb intenció, curiositat, obertura, acceptació i una actitud amable envers nosaltres mateixos i la nostra experiència, permetent que les coses siguin com són i suspenent el judici i l'autocrítica."

A tener en cuenta

"- Dotar de les tècniques necessàries per augmentar els nivells de consciència, contribuint a gestionar millor els canvis, optimitzar la presa de decisions, gestionar les crisis i els desafiaments del dia a dia, així com obtenir benestar i un alt rendiment personal i professional.

- Establir un pla d'acció per a la millora personal i professional en els aspectes d'autoconsciència, control emocional, gestió dels canvis i benestar general."

Professionals interessats en adquirir coneixements sobre el Mindfulness.

Preguntas & Respuestas

Añade tu pregunta

Nuestros asesores y otros usuarios podrán responderte

¿Quién quieres que te responda?

Déjanos tus datos para recibir respuesta

Sólo publicaremos tu nombre y pregunta

Opiniones

Logros de este Centro

2022

Todos los cursos están actualizados

La valoración media es superior a 3,7

Más de 50 opiniones en los últimos 12 meses

Este centro lleva 9 años en Emagister.

Temario

"Mòdul 1: MILLOREM LA NOSTRA CAPACITAT DE COMUNICACIÓ: ESCOLTA ACTIVA, EMPATIA I ASSERTIVITAT. - El procés de la comunicació. - L'escolta activa. - Actuar enlloc de reaccionar. - Aprendre a gestionar el conflicte de manera natural. Mòdul 2: GESTIONAR EL TEMPS DE MANERA EFICAÇ I EFICIENT. - Com podem gestionar el nostre temps de manera eficaç i eficient en l'àmbit laboral? - L'estrès i la gestió del temps. - Els lladres del temps. - Els lladres del temps. - La teoria dels cercles de l'autor de S. R. Covey: control, influència i preocupació. Mòdul 3: APRENDRE A OPTIMITZAR LA PRESA DE DECISIONS. - Què són i com ens afecten les creences, els judicis previs i les expectatives en el nostre pensament. - Saber observar d'altres perspectives abans de decidir-nos. - Aprendre de nosaltres mateixos amb fluïdesa. Admetre que ens equivoquem i que podem rectificar amb naturalitat. Mòdul 4: CONSCIÈNCIA EMOCIONAL: PENSAMENTS I EMOCIONS. LA MEDITACIÓ EN EL NOSTRE DIA A DIA. - Com aturar el torrent de pensaments a través de la meditació, el mindfulness. - Com gestionar les emocions. - La consciència plena, i la gestió de l'estrès a través de la meditació, el mindfulness. - Respiració, relaxació corporal i meditació en la nostra vida quotidiana. "

Más información

¿Necesitas un coach de formación?

Te ayudará a comparar y elegir el mejor curso para ti y a financiar tu matrícula en cómodos plazos.

900 49 49 40

Llamada gratuita. Lunes a Viernes de 9h a 20h.

Mindfulness per a educadors

149 € IVA inc.