Món Educa't

Món Educa't

Sobre el centro

El centre d’estudis de reforç escolar Món Educa’t disposa d’una oferta acadèmica dirigida a tots els estudiants que necessitin classes extraescolar des del nivell de primària fins a secundària i Batxillerat. L’acompanyament escolar que es duu a terme és de totes les matèries impartides a l’escola i es fa en grups de màxim tres persones, per rebre una atenció més personalitzada. La matrícula per aquestes classes de reforç és gratuïta, els horaris són flexibles i els preus varien depenent de les hores que es vulguin fer. Tanmateix, la institució disposa de classes de reforç escolar per a grups d’amics, amb un màxim de quatre alumnes per classe. Com a l’anterior, la matrícula es gratuïta, els preus assequibles en funció de les hores i els horaris flexibles. Si més no, el centre d’estudis també ofereix formació per adults, per a que puguin aconseguir el graduat en Educació Secundaria Obligatòria, per a superar les provés d’accés que organitza la Generalitat i per a estudiants que varen fer el Batxillerat, però no van superar la Selectivitat i volen fer-ho. Per últim ofereix un taller de Tècniques d’Estudi i Organització, per a nens i nenes d’entre 7 i 12 anys per només 8 euros i un taller per a pares denominat Educar sense Càstigs, per un preu de 15 euros per parelles o 10 euros, si només assisteix un dels pares.


L’entitat Món Educat és una acadèmia d’estudis no lucrativa, que té com a objectiu donar un cop de mà a les famílies amb els estudis i aprenentatge dels seus fills. El centre compta amb la participació de col•laboradors, que ajuden a millorar i a assolir els objectius del centre. La filosofia que duu a terme Món Educa’t és la de l’educació amb respecte.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Cursos destacados

  • Curso
  • Sabadell
  • Fechas a elegir
  • 2 Meses

...La prueba consta de dos fases: fase general (obligatoria) y fase específica (voluntaria). La fase general constará de los siguientes ejercicios... Aprende sobre: Comprensión lectora, asignaturas específicas, Preparación en matemáticas... Ver más


100 
IVA inc.
Añadir al comparador
Ver todos