Mon Salut

Mon Salut

Sobre el centro

Món Salut oferta cursos, tallers i activitats destinats a les pràctiques de relaxació.
L'alumne podrà rebre teràpies de diversos tipus com el Reiki, la Gemoteràpia, Quiromassatge, Acupuntura, Aurioculoteràpia, Flors de Bach, Reflexologia, etc.
Pel que fa els tallers, l'alumne podrà introduir-se al món del Reiki mitjançant un curs dividit en tres mòduls, a més podrà aprende Gemoteràpia, Ayurverda i Iniciació al massatge on descobrirà les pràctiques més útils en el món del cos i la relaxació.

A més, Món Salut organitza sovint tallers, xerrades i conferències sobre màgia de veles, àngels i anegologia, flors de bach, essències de pedres, etc.

Món Salut es un indret situat a la ciutat de Barcelona destinat a la relaxació que permet a l'alumne aturar-se durant una estona i abandonar estrés i preocupacions.
Aquest centre ofereix serveis de massatges, fisioteràpia, acupuntura i a més es dedica a la formació mitjançant tallers, activitats, jornades i conferències relacionaes amb el món de la salut i la ment.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Cursos destacados

  • Curso
  • Montcada I Reixac
  • 2h

...la condició de reflectir els estats d’ànim de la persona, del seu veritable estat interior. - Relexació del cos físic. - Relaxació de la ment... Aprende sobre: Terapias energéticas... Ver másIVA inc.
Añadir al comparador
  • Curso
  • Montcada I Reixac
  • 5h

...del trabajo mental bien enfocado y sincero. Aprenderemos la estructura y protocolo para muchas velaciones que nos pueden ayudar a alcanzar conocimiento... Aprende sobre: Terapias energéticas, Medicina alternativa... Ver más


50 
IVA inc.
Añadir al comparador

Profesores

Manel Moreno
Manel Moreno
Profesor

manelmoreno.com