Món Transart

Món Transart

Sobre el centro


Món Transart és una entitat que organitza diferents tallers relacionats amb: la iniciació a la fotografia creatiava; l'acompanyament terapèutic individual, on es busquen els recursos propis per sortir d'una mala situació; la teràpia individual en grup, on un conjunt de persones es posen a la pell de l'altre i l'ajuden a trobar una solució al problema; i les constel·lacions familiars, on també un grup de persones es posen a la pell de l'altre i representen la situació. Tots aquests tallers tenen un preu de 35 euros per sessió. Això no obstant, l'objectiu final d'aquesta entitat és ser accessible per a tothom, de manera que ofereixen la possibilitat d'arribar a acords de benefici mutu si algú no es pot permetre un taller.

Món Transart pretén arribar a la creativitat com a punt de partida per aconseguir treure de dins tot el potencial que les persones tenen. Aquest potencial té un poder transformador que permet la recreació de la vida. Al capdavant d'aquesta entitat hi ha Hedy Kramer, psicòloga, terapeuta individual i especialista en grups de creixement personal, i Nardi Bayarri, terapeuta especialitzat en teatres i contes, doctor en enginyeria química, professor a la UB i fotògraf.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Cursos destacados

  • Curso
  • Tarragona
  • 4h

...del diseño de nuestra propia vida, y de cómo queremos vivirla. Un taller de crecimiento personal que aprovecha las herramientas terapéuticas que brinda... Aprende sobre: Despedir el año... Ver más


35 
IVA inc.
Añadir al comparador