Multimèdia Tarragona, SL

Multimèdia Tarragona, SL

Sobre el centro

Multimèdia Tarragona SL ofereix cursos de formació relacionats amb totes les àrees de la informática i la gestió: sistemes operatius, ofimática, disseny i multimèdia. Els cursos s’imparteixen en dos sistemes: a les aules de la empresa, situades a Tarragona; o bé formació “on site" a domicili del client. A més, disposem de l’opció de lloguer d’aules sense profesor si les empreses volen fer ús dels seus propis formadors. Tots els sistemes són dissenyats a mida per oferir una formació personalitzada a cada usuari. Per últim, aquesta empresa gaudeix de cursos subvencionats, dirigits a treballadors i aturats, que estan homologats i permeten obtenir la certificació MOS de Microsoft.

Multimèdia Tarragona és un centre que adapta la formació a las necessitats del client.
--------------------------------------------------------------------------------------
Multimèdia Tarragona SL ofrece cursos de formación relacionados con todas las áreas de la informática y la gestión: sistemas operativos, ofimática, diseño y multimedia. Los cursos se imparten en dos sistemas: en las aulas del centro, situadas en Tarragona; o bien formación "on site" a domicilio del cliente. Además, disponen de la opción de alquiler de aulas sin profesor si las empresas quieren utilizar sus propios formadores. Todos los sistemas son diseñados a medida para ofrecer una formación personalizada a cada usuario.
 
Multimedia Tarragona es un centro que adapta la formación a las necesidades del cliente.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Cursos destacados

Microsoft Excel
Multimèdia Tarragona, SL
  • Curso
  • Tarragona
  • Nivel intermedio
  • 20h - 10 Días

...· Introduir dades a una selecció · Esborrar el contingut d’un rang · Copiar el contingut d’un rang · Moure un rang · Inserir files, columnes i cel·les... Aprende sobre: Treball amb diversos fulls, Treballar fulls de càlcul, Presentacions professionals... Ver más


150 
Añadir al comparador

Profesores

Raúl Pérez Alonso
Raúl Pérez Alonso
Gestor de formación