Nano i Microencapsulació: Fonaments i Aplicacion

Curso

Presencial

240 € + IVA

Descripción

  • Tipología

    Curso

Descripción

Objetivo del curso: Proporcionar als participants els conceptes bàsics sobre les tècniques de micro i nanoencapsulació de substàncies, incloent fonaments i mètodes de preparació, així com les potencials aplicacions en els camps químic, cosmètic, farmacèutic i altres.
Dirigido a: Responsables i tècnics (enginyers, químics, farmacèutics, biòlegs, etc.) que treballin en el desenvolupament i control de productes en les indústries farmacèutiques, cosmètiques i químiques. Tècnics, d’aquells mateixos sectors, que desitgin actualitzar els seus coneixements sobre formulació de productes.

Preguntas & Respuestas

Plantea tus dudas y otros usuarios podrán responderte

¿Quién quieres que te responda?

Sólo publicaremos tu nombre y pregunta

Temario

Introducción

La nano i microencapsulació, com el seu nom indica, consisteix en l'encapsulació de substàncies dins de partícules de mida nanomètrica o micromètrica, la qual cosa ofereix una sèrie d'avantatges tals com la protecció front al deteriorament químic (degradació, oxidació, humitat), l'alliberament gradual o controlat de la substància, facilitat de maneig i transport i simplificació d'alguns processos de fabricació. D'altra banda, l'eficiència d'actuació d'una substància donada, es veu sovint incrementada per la seva encapsulació, per efectes de la reducció de la mida i augment de la superfície específica de transferència. És per aquests motius que actualment la nano i microencapsulació es objecte d'interès i d'utilització en diferents àrees i aplicacions industrials.

Programa

  • La nano i la microencapsulació: Descripció i tipologia.
  • Nano i microcàpsules sòlides: Mètodes de preparació. Caracterització i propietats.
  • Vesícules i liposomes: Definició i Tipus. Propietats i compostos que les formen. Mètodes de preparació. Caracterització.
  • Aplicacions de la nano-microencapsulació: Avantatges i desavantatges. Aplicacions en el camp químic, farmacéutic i biomédic. Aplicacions en el camp cosmétic, alimentació, tèxtil, agroquímic i altres.

Más información

¿Necesitas un coach de formación?

Te ayudará a comparar y elegir el mejor curso para ti, y podrás financiar tu matrícula en cómodos plazos.

900 64 94 94

Llamada gratuita. Lunes a viernes de 9h a 20h.

Nano i Microencapsulació: Fonaments i Aplicacion

240 € + IVA