Nironet Oposicions

Nironet Oposicions

Sobre el centro

Nironet Oposicions és un centre de formació que està especialitzat en la preparació d’oposicions, l’aprenentatge d’idiomes i la millora de coneixements informàtics. La preparació d’oposicions inclou tècniques d’estudi, temari general i temari específic de cadascuna. Els alumnes tenen un servei de tutories durant tot el procés d’aprenentatge. D’altra banda el centre ofereix formació en idiomes com: anglès, alemany, francès, japonès, xinès, rus, etc. A més aquesta acadèmia realitza cursos d’informàtica en diferents nivells, per aprendre a utilitzar eines com: Word, Excel, Photoshop, etc. Nironet també ofereix classes de repàs per estudiants, així com cursos de preparació per a proves d’accés o activitats formatives dissenyades per a empreses de diferents sectors.

Nironet Oposicions és una empresa, amb més de 13 anys d’experiència, que es dedica a la formació presencial i online. El seu centre d’estudis es troba a la ciutat de Vilanova i la Geltrú, i té diverses aules equipades amb els materials necessaris per a les classes. A més aquesta escola posseeix una metodologia d’aprenentatge amb més d’un 95% d’èxit.

Más información
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Cursos destacados

Mosso D'esquadra
Nironet Oposicions
  • Oposiciones
  • Barcelona

...Objetivo del curso: Protecció de les persones, els béns i el manteniment de l'ordre públic. L'auxili de jutges, tribunals i fiscals en la investigació de delictes... Aprende sobre: Policía judicial... Ver más


990
IVA inc.
Añadir al comparador
Policía Local
Nironet Oposicions
  • Oposiciones
  • Vilanova I La Geltrú

...Entitats que comprèn. Principis constitucionals i regulació jurídica. El Municipi. El terme municipal. La població i l'empadronament. Organització municipal... Ver más


990
IVA inc.
Añadir al comparador
Auxiliar Administratiu Local
Nironet Oposicions
  • Oposiciones
  • Vilanova I La Geltrú

...El terme municipal. La població i l'empadronament. Competències. Règims municipals en l'àmbit de la Comunitat Autònoma de Catalunya TEMA 11... Ver más


990
IVA inc.
Añadir al comparador
Cuerpo de Auxilio Judicial
Nironet Oposicions
  • Oposiciones
  • Vilanova I La Geltrú

...El Ministerio Fiscal: Organización y funciones. Tema 7 Organización y competencia del Tribunal Supremo, de la Audiencia Nacional, de los Tribunales Superiores... Aprende sobre: Trabajo menores 18 anos, Menores 18 anos... Ver más


990
IVA inc.
Añadir al comparador
Ver todos

Historia

Desde el año 2000 nuestro centro se ha caracterizado por tener un MÉTODO DE TRABAJO PROPIA. que ha permitido a nuestros alumnos obtener los resultados esperados.
No es casualidad que el grado de éxito sea mayor al 95% y que mantenerse de forma constante y que se mejora con la experiencia.
A cada persona que llega al centro (alumnos o tutor) se le indican los pasos a seguir para que sus resultados sean los máximos, de una manera natural y sencilla, aunque con seguimiento y constancia.
Nuestros profesores son titulados en sus materias correspondientes y tienen un elevado nivel pedagógico, manteniendo un contacto seguido y continuado de cada alumno.

Ventajas de estudiar aquí

En Nironet Oposiciones te preparamos con las mejores técnicas de estudio para conseguir tu plaza como funcionario, es decir, trabajo fijo y estable.
Con nuestro método de enseñanza te proporcionaremos el material y ayuda necesarios para superar las diferentes pruebas de tu Oposición:

Clases presenciales en grupos reducidos:
• Tècnicas de Estudio
• Temario General Común
• Temario Específico
• Pruebas Psicotécnicas
• Entrevista Personal
• Ofimática
• Tutorias individualizadas

En Nironet te preparamos para conseguir obtener una plaza en la Administración Pública. Con nuestros MÉTODOS DE FORMACIÓN PERSONALIZADOS y PROFESIONALES DEL SECTOR, te ayudamos a aprobar tu Oposición.

Temáticas en las que se especializa

Auxiliar Administratiu Local, Cuerpo de Auxilio Judicial, Mosso d'Esquadra, Policia Local