Oliva Esperanto-klub'

Oliva Esperanto-klub'

Sobre el centro

L’Oliva Esperanto Klub ofereix cursos per a l’aprenentatge del idioma esperanto. Aquests tallers varien segons el nivell i aptituds que tingui l’alumne per a l’aprenentatge i es pot trobar des del curset bàsic d’esperanto, en que el preu és gratuït fins al curs adaptable i variat d’esperanto, per una tarifa de 24 euros l’any, el curs de la llengua internacional d’esperanto o el curs de perfeccionament d’esperanto, els dos últims s’imparteixen per un cost cero. El centre aposta per una metodologia presencial, però també disposa de cursos online adaptats a les necessitats dels estudiants, com les classes en grup o individuals d’esperanto per Internet. Els horaris dels cursos varien en funció del professor i és per això que des de la institució es recomana que l’alumne es posi en contacte amb l’educador.


L’Oliva Esperanto Klub o l’Associació Valenciana d’Esperanto va néixer legalment al 2013 de la mà d’un grup de joves amb la intenció i l’objectiu d’aportar el seu gra de sorra per a la transformació de la societat. Els principis i objectius de l’associació tenen a veure amb la pluralitat dins d’un marc de respecte, la participació de la ciutadania i la promoció i difusió del idioma esperanto, per a no perdre els valors culturals del País Valencià.

Opiniones de Alumnos
5 excelente
2 opiniones
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Cursos destacados

Club de Esperanto de Oliva
5.0 2 opiniones
Oliva Esperanto-klub'
  • Curso
  • Oliva

...Aprender a hablar esperanto desde cualquier nivel, entrar en contacto con la cultura esperantista y utilizar el idioma, porque es muchísimo más útil de lo que muchos... Aprende sobre: Hablar en esperanto, Formar parte del movimiento esperantista... Ver más


Gratis
Añadir al comparador

Opiniones (2)

100%
Lo recomiendan
5.0
excelente
Valoración del Centro

Club de Esperanto de Oliva

J
Juan Vicente Mengual Narvaez
5.0 01/09/2012
Lo mejor: Lo mejor? Hablar una lengua que sirva como puente para poder comnunicarnos todas las personas del mundo, sin tener que hablar una lengua de un pais en concreto
A mejorar: Lo que menos? Que somos poca gente y espero que cada día seamos mas
¿Recomendarías este curso?:
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)

Club de Esperanto de Oliva

G
Guillermo Molina
5.0 01/04/2012
Lo mejor: He conocido a mucha gente, me divierto mucho y además el nivel de esperanto del profesor es excelente y se aprende el idioma rápidamente.
A mejorar: Nada
¿Recomendarías este curso?:
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)
Pregunta a los Antiguos Alumnos qué les pareció.

Su experiencia te será de mucha ayuda para decidirte.

Profesores

Enric Baltasar
Enric Baltasar
Presidente de Oliva Esperanto-Klub'