Panta Rei

Panta Rei

Sobre el centro


Panta Rei és un centre de benestar que t’ensenya tot un seguit de recursos per incrementar el teu benestar emocional. A través dels coneixements dels professionals d’aquest centre en psicologia, el seu objectiu és treballar les competències emocionals que t’ajudaran a millorar. Les competències que es treballen en els tallers que organitzen són, entre d’altres: la comunicació, la comprensió de les emocions dels altres, l’autoestima, la capacitat per generar emocions positives o les habilitats d’afrontament. La metodologia és pràctica i participativa i depèn del grau de profunditat. Per tant, el taller podrà allargar-se des de només 6 hores fins a 40 hores.

El centre de benestar Panta Rei, situat a Sant Cugat del Vallès, pretén ser un espai de relaxació i tranquil·litat. Aquesta sensació s’aconsegueix a través del blanc de les parets, de l’espai lluminós i clar, dels sostres alts i de les aromes que només entrar podràs respirar. El centre està format per un gran equip de professionals especialitzats en psicologia. Tots aquests experts t’ajudaran a trobar les tècniques necessàries per superar les adversitats i construir-te un nou camí.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Cursos destacados

  • Curso
  • Sant Cugat Del Vallès
  • 2h

...Analizaremos el estilo de comunicación y lo relacionaremos con el papel que juegan las emociones en la comunicación expresiva. Trabajaremos sobre la asertividad... Aprende sobre: Habilidades sociales, Habilidades personales, Comunicación asertiva... Ver más


40 
IVA inc.
Añadir al comparador
Ver todos