Perehierro Escola Profesional de Fotografia Digital

Perehierro Escola Profesional de Fotografia Digital

Sobre el centro

Pere Hierro és una escola de fotografia professional que ofereix vàries formacions que engloben tot el procés de la fotografia: des de l’execució, tenint en compte aspectes com la il•luminació o el diafragma, fins a l’edició, impartint classes de diferents programes de retoc. En aquesta línia, a Pere Hierro hi trobareu un curs de fotografia digital, tant de nivell inicial com avançat, un curs professional de fotografia digital, un curs de retoc i edició, un de fotografia de viatges i, per últim, un altre de reportatge social. La majoria d’aquests estudis solen allargar-se un parell o tres de mesos, acudint a classe un cop per setmana. En quant al públic, van dirigits a tots aquells que vulguin especialitzar-se o ampliar la seva formació, així com aquells que vulguin iniciar-se en l’art fotogràfic. L’acadèmia també imparteix cursos per a empreses del sector.

L’escola de fotografia Pere Hierro està situada a Sabadell, i té com a meta formar a nous fotògrafs capaços de complir amb les altes exigències del mercat actual, que cada vegada és més competitiu i exigent. Per demostrar que t’has format a Pere Hierro, en finalitzar els estudis se t’entregarà diploma acreditatiu.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Cursos destacados

Fotografía Profesional
Perehierro Escola Profesional de Fotografia Digital
  • Curso
  • Sabadell
  • Nivel avanzado
  • 35h

...Objetivo del curso: PARA TENER LA CAPACIDAD DE RESOLVER CUALQUIER ENCARGO DE CLIENTES CON TOTAL EXIGENCIA PROFESIONAL. Dirigido a: AFICIONADOS DE NIVEL... Aprende sobre: Longitud focal, Objetivo zoom, Sensibilidad fotográfica... Ver más


600 
IVA inc.
Añadir al comparador

Profesores

Pere Hierro
Pere Hierro
Fotografo

Profesor del Institut d'Estudis Fotografics de Catalunya,profesor de la Academia de Bellas Artes,fotografo profesional con un amplisimo curriculum creativo y numerosos premios nacionales y internacionales.

Ventajas de estudiar aquí

Uue es un centro estrictamente profesional especializado

Temáticas en las que se especializa

Reportaje social
Iluminacion de studio
Maquetacion y diseño
Fotografia comercial