Psicocat Orientació

Psicocat Orientació

Sobre el centro

Número Registre Sanitari: E08593262

Som una associació sense ànim de lucre amb una vocació de servei social que volem fer accessible l’atenció psicològica i l’educació en el lleure, reservant una atenció especial a famílies sense recursos.

Les finalitats de la nostra associació contemplades als estatuts són les següents:

L’assessorament, atenció psicològica, psicopedagògica i reforç escolar a alumnes amb dificultats en el seu desenvolupament així com atenció a les famílies. Amb especial atenció als alumnes amb situació socioeconòmica desafavorida.
La investigació en l’àmbit del desenvolupament adolescent, infantil i familiar.
La promoció, intercanvi i difusió d’informació i formació relativa a l’àmbit del desenvolupament adolescent i infantil.
Comptem amb un equip multidisciplinar de professionals provinents de diferents àmbits de la psicologia, la psicopedagogia, logopèdia, teràpia ocupacional i neuropsicologia.

Oferim atenció i assessorament familiar.

A banda comptem amb professorat qualificat per a oferir suport extraescolar i activitats d’anglès, música, reforç d’assignatures i tallers creatius tant per primària, la ESO com per a Batxillerat.

Són activitats dissenyades com a part de l’educació no formal. És una intervenció educativa en el temps lliure dels infants i joves complementària a l’ensenyament reglat i l’àmbit familiar que afavoreix el seu desenvolupament social i personal.

La seva funció educativa és la transmissió de valors individuals i col·lectius, tot contribuint a l’educació integral d’infants i joves, utilitzant els recursos que ofereixen les activitats lúdiques, creatives i formadores.

Tanmateix oferim formació per a professionals de l’educació, la psicologia i les dificultats d’aprenentatge i en general per a tota la comunitat educativa sobre temes d’interès relacionats amb les dificultats del desenvolupament, la superació personal i reptes educatius entre d’altres.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Cursos destacados

  • Curso
  • Martorell
  • Nivel avanzado
  • 5h - 1 Día

...dels pacients TPLEls pares dels pacients TPLAvaluació de la personalitat (aspectes estructurals i aspectes funcionals)Abordatge terapèutic:Modalitats.1-Farmacològica2-Psicoteràpia... Aprende sobre: Consulta psicologica... Ver más


50 
IVA inc.
Añadir al comparador

Profesores

Pere Barbosa i Colomer
Pere Barbosa i Colomer
Professor de l’Institut Universitari en Salut Mental de la FVB-URL

Psicòleg especialista en psicologia clínica, Llicenciat en Ciències de l’Educació, Diplomat en Psicologia Escolar. Membre fundador de l’SCRIMP i de la SERYMP. Membre fundador i didacta de l’ACPP i l’AEPP. Membre de l’EFPP i de la FEAP.